Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOLLY RINGWALD

Sjećate li se velike tinejdžerske zvijezde 80-ih? Evo kako danas izgleda!

Molly Ringwald ulogom u filmu 'The Breakfast Club' postala je velika zvijezda
Foto: Profimedia
1/3
10.10.2018.
u 11:47

Ulogom u filmu "The Breakfast Club" postala je popularna u cijelom svijetu. Početkom 90-ih odbila je uloge u kasnijim velikim hitovima ''Zgodna žena'' i ''Duh''

Ako ste odrastali u 80-im godinama prošlog stoljeća, definitivno ste pogledali jedan od najboljih tinejdžerskih filmova te dekade – "The Breakfast Club" Johna Hughesa.

Priča o petero različitih srednjoškolaca koji se jedne subote nađu u kazni u školskoj knjižnici i nakon prvotnih nesuglasica postanu prijatelji i danas je rado gledana jer obrađuje vječnu temu – generacijski jaz između tinejdžera i odraslih. Upečatljivu ulogu bogatašice Claire ostvarila je Molly Ringwald, kojoj je tada bilo samo 17 godina. Molly je tada postala jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda, a status je zacementirala i u godinama koje su slijedile i drugim zanimljivim ulogama. No odbila je uloge u kasnijim hitovima kao što su "Zgodna žena" i "Duh" i nastavila s ulogama u TV filmovima i serijama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly Ringwald (@mollyringwald) on

Ringwald smo lani mogli gledati u seriji "Riverdale", a ove godine prisjetila se i glasovite uloge u "Breakfast Clubu", ali i scene u kojoj se jedan od likova sakrije ispod stola i gleda u njeno međunožje. 

– Gledala sam s kćeri film i morala sam joj objasniti kako to nije moje međunožje, nego su angažirali punoljetnu glumicu. Kada danas razmišljam o tom filmu, pogotovo u vidu #metoo pokreta, shvaćam koliko je bilo neprikladno pokazati tu scenu i implicirati da me kolega neprihvatljivo dirao ispod stola – kazala je Ringwald. 

Pogledajte video: Gdje su i što danas rade zvijezde 1. hrvatskog realityja

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Apsalar
Apsalar
12:41 10.10.2018.

U Riverdalu se vidi koliko je izuzetno ružna. Osobito osmijeh, jer joj se vide kompletne gornje desni, a usne su joj debele i krive. Brrrrr

DU
Deleted user
14:19 10.10.2018.

Dobro glumila još u "Tempest" sa Johnom Cassavetesom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije