Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vi neljudi'

Bezobrazluk nema granica! Hakiran Facebook profil pokojnog Jurice Popovića, oglasila se Matija Vuica

Matija Vuica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/27
21.05.2024.
u 12:25

Matija Vuica danas je otkrila ne baš tako lijepu novost koja joj se dogodila. Naime, njezinu pokojnom partneru hakiran je profil na Facebooku, a dizajnerica je zamolila sve koji znaju kako da vrati profil - da joj se obrate i pomognu

Prošlo je pet mjeseci otkako nas je napustio glazbenik Jurica Popović, a njegova životna partnerica i jedna od najpoznatijih domaćih dizajnerica Matija Vuica otkrila je da joj se ovih dana dogodilo nešto strašno i jezivo. - Vi neljudi, koji ste ukrali profil mog Jure i tako mi oduzeli i tu zadnju utjehu i tračak radosti, želim vam samo isto, ni manje ni više nego istu tugu koju ste mi nanijeli. Molim za pomoć vas koji ste imali isto iskustvo i unaprijed zahvaljujem - napisala je dizajnerica Matija Vuica. 

- O Bože dragi, pa je li moguće... Pa to je dno dna - poručila je bivša televizijska voditeljica i dizajnerica nakita Mirna Berend, koja joj je ujedno i dala podršku. Podsjetimo, proslavljeni glazbenik Jurica Popović preminuo je u 66. godini, a glazbena je scena i scena općenito ostala u šoku zbog odlaska talentiranog prijatelja i kolege, koji je prošle godine obilježio čak četrdeset godina impozantne karijere. 

Matija i Jurica skupa su bili četiri desetljeća. Upoznali su se u rodnom Metkoviću, na šetalištu kraj Neretve, gdje su svi izlazili u to vrijeme. Matija je za Juricu u više navrata rekla da je on poput ljekovitog čaja, a Popović je za Vuicu rekao kako je ona tamjan koji rastjeruje loše vibracije.

 

 

Matija Vuica
1/12

 

VEZANI ČLANCI:

 

Matija Vuica
1/8

 

Svoju su glazbeno-modnu karijeru započeli u Trotakt bendu, a kasnije su suradnju nastavili u grupi Gracia. Nedavno je Matija odlučila posthumno objaviti njegovu pjesmu "Harmonija", a ovo naziva tek početkom onoga na čemu proslavljena modna kreatorica radi. - Nastavljam gdje je Jurica stao, objavljivati singlove s albuma ‘Preslagivanje‘ onako kako bi on to radio, te najavljujem i peti singl (‘Cijeli život u jednu suzu stane‘) koji ću također uskoro objaviti. Uz ‘Preslagivanje‘, Jurica je pripremio i novi album koji ću dovršiti s njegovim suradnicima. A dalje, čekat ću neke nove note koje će skladati u nebeskoj harmoniji - poručila je neutješna Matija Vuica. Jurica Popović preminuo je 28. prosinca prošle godine.

 

VIDEO. Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije