Prijavite se
Prijavite se
Slano & slatko - Večernji.hr
142
24°C
HRVATSKA
BiH
Kupi premium
Premium sekcija
Vijesti
Hrvatska
Crna kronika
Svijet
Kolumne
Hrvatska svijetu
Zanimljivosti
Kućni ljubimci
Hrvatska kakvu trebamo
Budućnost Europe
Učim s Gospodinom Finom
Povijesna kontinentalna Hrvatska
Sport
Nogomet
HNL
Strani nogomet
Reprezentacija
Liga prvaka
Domaći nogomet
Dinamo 1982
Košarka
Tenis
Rukomet
Hokej
Automoto
Borilački sport
Vaterpolo
Na rubu
Ostali
Večernji TV
Zagreb
ZG Vijesti
Županija
ZG Život
Večernjakova biciklijada
Showbiz
Zvijezde
Estrada
TV
Hollywood
Večernjakova ruža
Lifestyle
Zdravlje
Ljubav & veze
Moda & ljepota
Kućne čarolije
Putovanja
Slano & slatko
Idemo na izlet
Turistička patrola
Moja.hr
Gourmet
Proljetna vrtna oaza
Biznis
Kompanije i tržišta
Poduzetništvo & karijere
Gospodarstvo
Potrošač
OPG Zlata vrijedan
Mentorstvo među ženama
Raiffeisen Future Boost
Tech/Sci
Tehnologija
Gadgeti
Znanost
SMART
Auti
Kvaliteta goriva
Vozi EKO
Kultura
Film
Igre
Glazba
Kazalište
Knjige
Vizualna umjetnost
Kratka priča
Dani satire
Blogosfera
Lokalni.hr
Više rubrika
Premium
Vijesti
Sport
Večernji TV
Zagreb
Showbiz
Lifestyle
Biznis
Tech/Sci
Auti
Kultura
Blogosfera
Lokalni.hr
Kupi premium
Pretplata
Poslovni.hr
Ordinacija.hr
Diva.hr
VP
Living
Moja Hrvatska
specijal
Slano & slatko
Uradi sam
Nikad skuplji sladoled? Napravite ga sami! Ovo su jedina tri recepta koje ćete trebati kad se poželite rashladiti
Zero waste u kuhinji
Imamo recept za najbolju domaću tjesteninu koju smo kušali, a kao bonus – ubacili smo je u famozno varivo s bobom!
Mala škola koktela
"Dižu iz mrtvih": Ovi ledeni bezalkoholni kokteli spasit će vam ostatak ovog vrućeg dana! Glavnu riječ vode kava i zeleni čaj
Pink Day
Vikend provedite uživajući na dosad najraskošnijem izdanju festivala ružičastih vina u zagrebačkoj Laubi
Domaće
Isprobali smo brzi recept Jamieja Olivera za džem od jagoda – pripremit ćemo sigurno još nekoliko teglica!
jela s piletinom
Opet piletina? Može ako je tingul od domaće kokoši - jelo koje bismo mogli jesti baš svaki dan!
Ručak na otvorenom
Kebab ražnjići u domaćem arapskom kruhu (imamo recept!) sa tzatziki umakom jednom su rječju – prefini!
Omiljeni recepti
Teleća jetrica na naglo – jednostavno jelo koje najlakše možete "zeznuti". Držite se ovih savjeta!
Najbolje od prirode
Prženi cvjetovi bazge pa još s medom – može li ukusnije i zdravije od toga?!
Korisno
Jedna stvar je ključna u pripremi: Recept za osnovno tijesto za pizzu koji uspijeva baš svaki put
savršenstvo
Božanstvena rolada s jagodama by Ana Ugraković još uvijek je kolač broj jedan kad je u pitanju ovo omiljeno voće
plava riba
Jednostavnije od ovog ne može: Srdele u obliku ražnjića najviše će obradovati one najmlađe
Riba petkom
Po precizne upute za pripremu tuna steaka otišli smo u poznati riblji restoran gdje je ovo jelo jedno od najtraženijih
Savršeno
Od starog kruha pripremite slasnu deliciju koju Istrijani toliko vole da se čak i natječu tko će napraviti bolju
Chefovi predlažu
Ganache torta od crne i bijele čokolade – ljubav na prvi pogled! Imamo i recept za sve ludo zaljubljene
Brzo i fino
Evo što je danas za ručak: bukovače pohane u pećnici s umakom od milerama, vlasca i limuna
Učitaj još