Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Sonja Kovač rodila je djevojčicu: 'Samo si nam ti još nedostajala'

Foto: Instagram
1/15
21.05.2024.
u 11:21

Krajem prošle godine influencerica je podijelila najsretnije vijesti da će ona i zaručnik Goran Mandić postati roditelji. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada često objavljivala kako izgleda njezina trudnoća.

Influnecerica i glumica Sonja Kovač (39) i njezin zaručnik Goran Mandić postali su roditelji djevojčice. Sretnu vijest objavili su na društvenim mrežama. 

"Samo si ti još nedostajala. 10. 5. 2024. najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo", napisala je Kovač uz kćerinu fotografiju na Instagramu.

Podsjetimo, krajem prošle godine influencerica je podijelila najsretnije vijesti da će ona i zaručnik Goran Mandić postati roditelji. Nakon toga otkrila je da nosi curicu i od tada često objavljivala kako izgleda njezina trudnoća.

1/23

Sonja je nedavno odgovarala na pitanja pratitelja, pokazala svoju trudničku odjeću te otkrila kakve je simptome imala u prvom tromjesečju. Nabrojala je tako influencerica anksioznost i neizvjesnost, jutarnje mučnine, gubitak želje za hranom, intenzivan njuh, umor i začepljenost nosa. Nedavno je objavila i kako su spremni za dolazak njihove djevojčice. Pokazala je dječja kolica koja se bojom slažu uz modni izbor influencerice, s mnoštvom cvjetova.

"Malena buduća šminkerica jednostavno mora ima naj fashion kolica u gradu", stoji u opisu objave, a manekenka je u nastavku naglasila funkcionalnost prvog dara kćerkici.

VEZANI ČLANCI: 

"Ali ova kolica su puno vise od samo fashion kolica zbog svojih funkcionalnosti poput: sustava za ljuljanje, sklapanje i rasklapanje jednom rukom, smart hill support tehnologija, okretni prednji kotači koji se zaključavaju i još puno, puno toga, ali to ću vam sve pokazati, naravno, kada dođe princeza i kada ih zaista počnemo koristiti", napisala je Sonja. 

VIDEO: Pobijedio je u prvom hrvatskom talent showu, odbacio sve zbog vjere, a sada će nastupiti u prepunoj Areni

Ključne riječi

Komentara 1

AK
Aka
12:14 21.05.2024.

Ko je dotična? Pomislih žena nekog nogometaša, kad on fluencerica? Gripoznica? Isuse spasi me razvoja tehnologije, svijet je poludio sa njime, sve je izokrenuto naopako, neradnici se više tako ne zovu nego vele da su girpoznice i ne prijavljuju se na zavod za zapošljavanje nego na nekakve društvene mreže na kojima se pecaju lajkovi, pregledi i pažnja besposličara.Bože pomozi nam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije