Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGATA KARIJERA

Vlado Kalember otkrio kako ga je zbog obožavateljice privela policija: 'To mi je sredio njezin tata'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/12
21.05.2024.
u 14:08

Onda su me odveli u sobu i rekli neko žensko ime. 'Je l' vam poznato? 'Ne.' Ta neka je napisala doma: 'Ja njega volim, idem po potpis' i ispalo je da mi hodamo, da se volimo. Tata je bio utjecajan u politici pa je zrihtao da mi murija dođe", rekao je. Također je otkrio koja je najveća laž koju je čuo o sebi.

Grupa Srebrna krila nakon punih 12 godina izdala je novi album, a njihov frontmen Vlado Kalember za In Magazin prisjetio se najzanimljivijih detalja iz karijere, ali i laži koje su kružile o njemu.

Naime, brojne obožavateljice su pokušavale osvojiti njegovo srce, a jedna ga je dovela u veliki problem pa je priveden na zagrebačkom aerodromu.

"Onda su me odveli u sobu i rekli neko žensko ime. 'Je l' vam poznato? 'Ne.' Ta neka je napisala doma: 'Ja njega volim, idem po potpis' i ispalo je da mi hodamo, da se volimo. Tata je bio utjecajan u politici pa je zrihtao da mi murija dođe", rekao je. Također je otkrio koja je najveća laž koju je čuo o sebi.

1/16

"To su čak novine objavile. Bio sam u Njemačkoj. Nema mobitela. Uđem u avion nakon tri mjeseca izbivanja, a stjuardesa kaže: 'Vi ste ipak živi.' Ne sjećam se da sam bio na toliko naslovnih strana poslije toga, kao – živ sam", rekao je.
Kalember je nedavno dao i veliki intervju za Večernji list, u kojem se prisjetio brojnih zanimljivih detalja iz svoje karijere, između ostalog i kako su Srebrna krila uspjela već s prvim singlom "Ana", koji je napisao Đorđe Novković.

VEZANI ČLANCI: 

"'Ana' je izdana u lipnju 1978.  Dado Jelavić i ja u to vrijeme svirali smo kao profesionalci u jednom drugom bendu s kojim smo imali potpisan ugovor u Vodicama od 1. svibnja do 31. kolovoza. Naravno da smo se nadali da ćemo uspjeti, ali tako brzo, e – to nismo. 'Ana' se vrlo brzo našla na visokim pozicijama na svim top-listama i postala veliki hit. Do tada nismo dali nijedan intervju niti smo gostovali u nekoj TV emisiji. 'Ana' je sve odradila sama. Kako je bila snimljena početkom travnja, zamolim tadašnjeg glazbenog urednika iznimno popularnog 'Nedjeljnog popodneva' Žarka Černjula da nas stavi u tu emisiju. On mi kaže: 'Sorry Kuki , tako se svakome obraćao, kod mene u emisiju ide samo elita.'  Naravno, već krajem kolovoza nazvao me u Vodice i rekao: “Čuj, Kuki, sad ste elita i hoću vas u prvoj emisiji nakon ljetne pauze.” Nismo mogli doći jer smo bili na gaži u Vodicama još više od mjesec dana.  Kako je pjesma bila veliki hit, domaći Vodičani često su mi govorili: 'A što ti ne pivaš onu pismu Ana!? Imaš glas ka oni iz Srebrnih krila'”, rekao nam je Vlado. 

VIDEO: Pobijedio je u prvom hrvatskom talent showu, odbacio sve zbog vjere, a sada će nastupiti u prepunoj Areni

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria4
21:47 21.05.2024.

Znalo se da će uspjeti jer su imali ono nešto, karizmu ali i hitove. Kao i Plavi Orkestar, ista priča. Današnji izvođači su kao mokre krpe, nezanimljivi, bez karizme, bez hitova. Nekada je bilo daleko bolje na glazbenoj sceni u Hrvatskoj, danas je sam jad i bijeda pa zato razne Prijovićke pune dvorane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije