Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dječak upoznaje svijet'

Sjećate li se Topange iz popularne serije? Evo kako danas izgleda

Foto: Screenshot
24.03.2018.
u 15:11

Pravo ime joj je Danielle Fishel i danas ima 36 godina. Jučer je sa svima podijelila sretne vijesti na svom Instagram profilu

Sigurno se sjećate Topange iz serije Dječak upoznaje svijet koja se emitirala od 1993. do 2000. godine. Pravo ime joj je Danielle Fishel i danas ima 36 godina. Jučer je sa svima podijelila sretne vijesti na svom Instagram profilu.

Zaručila se za producenta Jensena Karpa. Na profilu je napisala: "Probudila sam se danas misleći da će biti običan dan, no bio je sve samo ne takav. Odjenula sam svoju majicu i otišla na posao kod dečka kojem sam zeznula vrlo romantičnu prosidbu jer sam bila preefikasna (po tome sam poznata). Budući gospodin i gospođa Karp sad su zaručeni i nitko nije uzbuđeniji nego ja."

 

Par je u vezi od 2017. godine. 

 

 

Cat or Mouse?

A post shared by daniellefishel (@daniellefishel) on

Komentara 4

GI
Gips
15:45 24.03.2018.

Ma nikako da se sjetim

LK
lomas.kusic
10:25 25.03.2018.

amnezija..

Avatar maxist
maxist
08:16 25.03.2018.

isto.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije