Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORTEN HARKET

Nekad je bio ljubimac žena, a evo kako danas izgleda i zvuči frontmen popularne grupe iz 80-ih

A-Ha
Foto: Profimedia
1/4
03.10.2018.
u 11:14

Morten Harket ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kada je 2001. godine na jednom nastupu tijekom izvođenja pjesme "Summer Moved On" držao ton čak 20,2 sekunde.

Norveška grupa A-ha bila je sredinom 80-ih i početkom 90-ih godina prošlog stoljeća jedna od najuspješnijih europskih pop-grupa. Hitovi kao što su "Take On Me", "The Sun Always Shines On TV" i "Stay On These Roads", nisu silazili s vrhova top-lista, a njihov pjevač Morten Harket (59) bio je pravi ljubimac žena.

Grupa je postojala sve do 2010. kada su objavili da se razilaze, no vratili su se prije tri godine kada su izdali novi album i održali niz koncerata. Inače, Morten Harket ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kada je 2001. godine na jednom nastupu tijekom izvođenja pjesme "Summer Moved On" držao ton čak 20,2 sekunde. 

Grupa A-ha lani je objavila i Unplugged album, na kojem su otpjevali svoje najveće hitove, a bezvremenski hit "Take On Me" dobio je novo ruho. 

Inače, Morten Harket posljednje je dvije godine sudac u norveškoj verziji Voicea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morten and Sebastian, Friday night's live dual winner on @thevoicenorge! #teammorten

A post shared by Morten Harket (@mortenharket) on

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:12 03.10.2018.

Izgleda i zvuči odlično.

MI
mile13
19:08 03.10.2018.

za svoje godine izgleda i vise nego dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije