Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LINDA BLAIR

Sjećate li se djevojčice iz kultnog 'Egzorcista'? Evo kako danas izgleda

Linda Blair u 'Egzorcistu'
Foto: Promo
1/3
04.09.2018.
u 11:52

Ta joj je uloga donijela Zlatni globus i nominaciju za Oscar te naslovnice svih medija. Predviđali su joj blistavu budućnost, no Linda je nakon tri godine snimila nastavak "Egzorcista", a onda smo je većinom mogli gledati u manje uspješnim filmovima B produkcije.

Otkad je snimljen davne 1973., film Williama Fridkina "Egzorcist" mnogima je jedan od najboljih horora svih vremena. Doživio je i brojne remakeove i nastavke, a posebno je upečatljiva bila gluma tada 14-godišnje djevojčice Linde Blair.

Ta joj je uloga donijela Zlatni globus i nominaciju za Oscar te naslovnice svih medija. Predviđali su joj blistavu budućnost, no Linda je nakon tri godine snimila nastavak "Egzorcista", a onda smo je većinom mogli gledati u manje uspješnim filmovima B produkcije. 

Danas ima 59 godina i još uvijek glumi, pa je tako snimala još jedan niskobudžetni film "Landfill". Osim po glumi, poznata je i kao aktivistica za prava životinja. Osnovala je Linda Blair WorldHeart Foundation, organizaciju koja se bavi rehabilitacijom i udomljavanjem životinja. 

Pogledajte video: Koje su turske serije bile najgledanije?

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
16:29 04.09.2018.

Da nije bila podvrgnuta egzorcizmu ne bi danas tako dobro izgledala!

VK
VKSS
15:51 04.09.2018.

Katolicki egzorcist kaze da je ovo jako slicno stvarnom egzocirzmu,film nisam gledao ali sam imao posla s opsjednutom osobom i otad sam u crkvi i cesto se ispovjedan i pricescujem,sotona postoji,ali ISUS KRIST je pobjednik UVIJEK

PR
prajdali100
16:19 04.09.2018.

Uopće se nije promijenila.Treba je pitati, u čemu je tajna uspjeha ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije