Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Survivor

Članovi plavog tima sumnjat će u Nikolinu predanost na poligonu: 'Ako je to napravio, onda je dno...'

Foto: promo
1/28
26.04.2024.
u 15:49

Velik dio članova plavog tima komentirat će način na koji je Nikola igrao na poligonu u natjecanju za prijeko potreban totem plemenskog imuniteta.

Prvo će se na to među sobom osvrnuti Dorian, Luka i Matea koji će imati osjećaj da Nikola namjerno nije donosio bodove u prethodnoj igri. „Mislim da je imao kočnicu, jer je znao da će Nancy biti izglasana i htio je imati protivnika s kojim će se lakše vratiti u pleme“, smatra Matea. „Nećemo znati sigurno je li to napravio, ali ako je, onda je dno dna“, kazat će Luka. „Kad je bacao te čekiće nekako nije dao sve od sebe i na poligonu. Nije bio ono što je inače. Nije timski igrač. Mislim da sad igra sam za sebe“, komentirat će Dorian.

Luka smatra da je Nikoli cilj da se bori protiv plavog plemena i da izbacuje članove od jednog plemenskog vijeća do drugog, ali da Nikola to neće priznati. Tu će svoju sumnju izraziti i na nadolazećem plemenskom okupljanju. „Ako je bilo tako, njemu na dušu“, reći će Luka pred Nikolom.

 

1/7

 

VEZANI ČLANCI:

 

Kako će Nikola na to reagirati i koga će još pleme osim Nikole i Alexa izglasati za eliminacijsku igru, ali i tko ispada iz Survivora, doznat ćemo večeras.

 

VIDEO: Švedska veleposlanica u Hrvatskoj ugostila Baby Lasagnu uoči Eurovizije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije