Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality show

Kandidatkinja 'Survivora' se razboljela: 'Imam osjećaj da će mi glava eksplodirati'

Foto: Nova TV
1/7
21.05.2024.
u 17:17

Iako je plavo pleme u posljednje vrijeme odnijelo sve pobjede za nagrade, a i na prethodnoj su se počastili obilnim obrocima, Dorian će komentirati kako je crveno pleme puno intenzivne energije unatoč tome što u zadnje vrijeme jedu samo kokos i rižu.

Viroza koja već neko vrijeme hara u plavom plemenu, sada je „dotukla“ Mihaelu, koja će cijelo jutro prije odlaska na poligon provesti u ležećem položaju. „Imam osjećaj da će mi glava eksplodirati. „Ne osjećam se nimalo sposobno za igru i mislim da ću pauzirati“, reći će bolesna Mihaela.

Iako je plavo pleme u posljednje vrijeme odnijelo sve pobjede za nagrade, a i na prethodnoj su se počastili obilnim obrocima, Dorian će komentirati kako je crveno pleme puno intenzivne energije unatoč tome što u zadnje vrijeme jedu samo kokos i rižu. „Njihova energija meni osobno ponekad zna biti previše intenzivna. Ima trenutaka kad nikome stvarno nije do pjevanja. Ali, sviđa mi se ta pozitiva kod njih. To je super osobina - kad je sve crno, oni znaju biti vedri“, ispričat će Dorian.

VEZANI ČLANCI:

Slijedi posljednja igra za plemenski imunitet. Nakon ove vrlo važne igre sve će se promijeniti, jer jedno od plemena ostaje bez jednog člana u timskom izazovu. Osim plemenskog imuniteta pobjedničko pleme će dobiti i nagradu, a to su za svakog člana tima burger, maslac od kikirikija, krekeri te 200 grama šećera. Gubitnici ove igre morat će u igru za osobni imunitet, a onaj tko u njoj osvoji ogrlicu sa sigurnošću će ući u četvrtfinale. „Sada je najnezgodniji trenutak za ispadanje“, istaknut će Mihaela. Junaci ovogodišnjeg Survivora poslije ovog zadnjeg sraza plemena, idu u individualnu igru, borbu za prednost i opstanak.

GALERIJA Biste li ga prepoznali? Pogledajte kako se naš voditelj mijenjao kroz godine

1/22

Na dugačkom poligonu za zadnji plemenski imunitet, prvi će snage ukrstiti Luka i Stefan, a čijom će pobjedom završiti igra, ne propustite pogledati u novom nastavku uzbudljive avanture odvažnih natjecatelja u showu Survivor.

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije