Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5

Pljuštale kritike! Mirjanina večera nije oduševila Adriana i Ljubicu: 'Bilo je premekano'

Foto: RTL
1/9
21.05.2024.
u 19:00

Konobarica Mirjana Vračar ugostila je protukandidate drugog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru je Mirjana dobila 37 bodova pa je time Đurđica i dalje na prvom mjestu. Ljubica i Adrian kritizirali su desert, dok su Đurđica i Josip domaćici dali čiste desetke.

Konobarica Mirjana Vračar ugostila je protukandidate drugog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru je Mirjana dobila 37 bodova pa je time Đurđica i dalje na prvom mjestu. Desetke su domaćici dali Đurđica i Josip, dok su Adrian i Ljubica bili nešto kritičniji. Oboje su kritizirali desert, a Adrian je, misleći da tijesto u predjelu nije bilo domaće, kritizirao i pitu.

Pripravu večere Mirjana je započela desertom naziva '1001 noć'. "Možda ovo znači puno sastojaka", komentirao je Adrian. "Sigurno su tu šlag i puno karamele", dodala je Đurđica. Radilo se o kolaču dojmljivog imena - 'Šeherezada', u kojem glavnu ulogu zaista igra karamela. Uslijedilo je predjelo naziva 'Umotano pod zvijezdama'. "Što bi motala pod zvijezdama", zapitao se Adrian. Uskoro je Mirjana i odgovorila - radit će pitu od šampinjona i poriluka. Razvukla je pitu, a onda se okrenula glavnom jelu - 'Bijelo u bijelome'. "To bi moglo biti bijelo meso u bijelom umaku", komentirala je Ljubica. Uskoro je domaćica otkrila da će za glavno jelo spraviti paniranu piletinu sa sirom i vrhnjem. Uz glavno jelo, odlučila se Mirjana poslužiti i pire. Uskoro se okrenula pripremi za dolazak gostiju i posluživanje aperitiva.

Mirjana je bez treme dočekala ekipu, a pohvale je dobila i od Đurđice i Adriana. Gostima je za aperitiv ponudila domaći višnjevac, rakiju staru 15 godina i orahovac. "Popio sam rakiju staru 15 godina i mogu reći da je bila baš super", otkrio je Josip. I Ljubica je bila zadovoljna svojim aperitivom, a onda je na stol stiglo predjelo.

VEZANI ČLANCI:

'Umotano pod zvijezdama' prvo je stiglo pred kandidate. "Predjelo je lijepo izgledalo, i onaj miris, divno", otkrila je Đurđica. Složio se i Adrian. "Pita je bila jako fina, gljive, poriluk, sve". "Predjelo mi je bilo super, nisam ljubitelj poriluka, ali u kombinaciji mi je bio sasvim super, zadovoljan sam", zaključio je Josip.

Uslijedilo je glavno jelo - piletina i pire krumpir. "Izgled glavnog jela mi se svidio, oblačići od pirea sa zelenim ukrasima", komentirala je Đurđica. Ljubici je, pak, bilo preobično. "Okus je bio fin, piletina se topila, sir između, baš je bilo fino", dodala je Đurđica. Ekipi se glavno jelo svidjelo. "Piletina je bila ukusna i sočna", zaključio je Adrian. "Okus glavnog jela mi se svidio, kombinirala je puno stvari koje su se stopile, nisu bile slane, savršeno", zaključio je i Josip.

FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

Šeherezada je ekipi stigla za kraj. "Izgledom baš i nije što sam htjela, ali što je tu je", rekla je Mirjana o desertu. "Malo je bio premekan, trebao je biti kompaktan", komentirala je i Ljubica. "Kreativan je bio", Đurđici je kolač izgledao dobro. "Bio je jednostavan okus", zaključio je Adrian. Uslijedili su ekipi prigodni pokloni, a potom i iznenađenje - Nikola Karapandža zasvirao je harmoniku i zapjevao. Večera se u veselom tonu privela kraju.

VIDEO Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije