Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULA JE

Djevojčica iz Dugog Sela išla je iz škole kada je na nju naletio kamion, vozač urlao: 'Zovite hitnu'

Kamion usmrtio dijete u Dugom Selu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/12
21.05.2024.
u 15:11

Neslužbeno doznajemo kako je djevojčica koja je stradala u naletu kamiona u Dugom Selu živjela tek dvije, tri kuće dalje, a u trenutku nesreće išla je iz škole

Nezapamćena tragedija potresla je Dugo Selo. U naletu kamiona danas oko podneva smrtno je stradala djevojčica koja je u tom trenutku išla iz osnovne škole. Nesreća se dogodila u naselju u blizini raskrižja s Rugvičkom ulicom, a dijete je nažalost od siline udara na mjestu preminulo. Kako doznajemo od očevidaca u blizini mjesta nesreće u tom se trenutku vozio i liječnik koji je odmah stao i priskočio u pomoć, ali nažalost mogao je samo konstatirati smrt.

Tragedija se dogodila svega tristotinjak metara od kuće u kojoj je djevojčica živjela te svega stotinjak metara od kuće njezine bake.

– Užas, svi smo potreseni. Odjednom se čuo samo strašan udarac. Vozač je odmah izletio iz kamiona i počeo urlati i zapomagati od šoka – kazali su očevidci nesreće. "Zovite hitnu, neka netko zove hitnu" vikali su susjedi u Rugvičkoj koji su odmah pohitali u pomoć, ali nažalost do dolaska hitne bilo je prekasno.

Nesreća se dogodila na samom ulasku u Dugo Selo, na dionici ceste kojom prolaze brojni automobili i kamioni koji idu do obližnjeg izlaza na autocestu A3. Kamion koji je sudjelovao u nesreći u tom je trenutku prevozio zemlju s gradilišta. Policija je odmah ogradila cijelo područje i započela očevid koji je trajao tijekom cijelog poslijepodneva. – Po dovršetku istrage imat ćemo više informacija o uzrocima ove nesreće – kazali su nam iz Policijske uprave zagrebačke. O velikoj tragediji, danas se na službenom Facebook profilu oglasio i gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian.

- Ne postoje riječi koje mogu izraziti dubinu tuge koju osjećam zbog nenadoknadivog gubitka dječjeg života. U ovim teškim trenucima, želim roditeljima uputiti najdublju sućut i podršku. Želim da znate kako sam uz vas mislima i u molitvama. Neka vam ljubav i uspomene koje imate na vaše dijete pruže snagu i utjehu. Neka vaše dijete počiva u miru, a vi pronađite snagu u zajedništvu i podršci svih onih koji vas vole i brinu za vas - napisao je.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 13

Avatar Kajman
Kajman
15:50 21.05.2024.

Opet :( . Neka košta koliko košta ali nešto se mora poduzeti da djeca budu zaštićena od prometa.

UK
ukrajina
17:36 21.05.2024.

Nemojmo suditi, možda je dijete pretrčalo cestu i kamion naletio na nju ! Jedino ako je vozio prebrzo u naselju što rade u 90% slučaja !

FA
Fake
17:49 21.05.2024.

Malena, počivaj u miru, roditeljima sućut.Prestrašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije