Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Užas u Dugom Selu, dijete poginulo u naletu kamiona. Oglasio se i gradonačelnik

Kamion usmrtio dijete u Dugom Selu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/12
21.05.2024.
u 14:22

Do nesreće u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo došlo je oko 12.05 sati u Rugvičkoj

U teškoj nesreći koja se ovog utorka dogodila oko podneva u Dugom Selu smrtno je stradalo dijete. Kako je potvrdila zagrebačka policija, do nesreće je došlo oko 12.05 sati u Rugvičkoj. 

"Dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo. Dijete je smrtno stradalo", javila je policija, a u tijeku je očevid. O svemu se oglasio i gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian.

- Ne postoje riječi koje mogu izraziti dubinu tuge koju osjećam zbog nenadoknadivog gubitka dječjeg života. U ovim teškim trenucima, želim roditeljima uputiti najdublju sućut i podršku. Želim da znate kako sam uz vas mislima i u molitvama. Neka vam ljubav i uspomene koje imate na vaše dijete pruže snagu i utjehu. Neka vaše dijete počiva u miru, a vi pronađite snagu u zajedništvu i podršci svih onih koji vas vole i brinu za vas - napisao je. 

Uskoro opširnije...

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 19

SC
schumax
13:20 21.05.2024.

ne kazem da je vozac teretnog vozila kriv, no svakodnevno se vozim na relaciji Vz-Zg, gotov da nema teretnog vozila koje ravno vozi po cesti, 90% vozaca kamiona ima mobitel u ruci i dok oni tipkaju kamion vozi po zaustavnoj na autoputu. Pretuzan sam. Tako mi je zao djeteta i njegove obitelji.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:45 21.05.2024.

Iskreno idu mi na živce silni kamioni po županijskim cestama. Ne možeš se upititi od jednog do drugog grada, a da na cesti nema barem 20 kamiona, a da ne spomenem i traktore.

ME
Mentalist2018
14:22 21.05.2024.

Nemojte osuđivati prije vremena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije