Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se 'proslavio'

Pobjednik Eurovizije Nemo najavio koncerte, no ovo zasigurno nije očekivao

Foto: Reuters
1/14
21.05.2024.
u 08:58

Ovogodišnji pobjednik na Euroviziji Švicarac Nemo najavio je nekoliko koncerata, no ipak nisu svi rasprodani

Pobjednik 68. natjecanja za pjesmu Eurovizije, švicarski predstavnik Nemo, objavio je na svojem Instagramu da će u rodnom Bielu u Švicarskoj održati koncert u sklopu Lakelive festivala. Koncert će se održati 31. srpnja, no još uvijek nije rasprodan, tj. ulaznice za njega i dalje se mogu kupiti.

Na Nemovim službenim web-stranicama najavljeno je još nekoliko koncerata koje će se održati do kraja godine. Rasprodana su tri od sedam koncerata. Podsjetimo, ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu, Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, rasprodao je svoj prvi zagrebački solo koncert za rekordne 4 i pol minute.

 

Foto: Instagram

 

1/21

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/29

 

Nakon rekordne rasprodaje prvog koncerta, Baby Lasagna dodao je još dva datuma te je ubrzo rasprodao i njih. Koncerti će se održati 12., 13. i 14. rujna, a mnogi obožavatelji s nestrpljenjem očekuju spektakl na zagrebačkoj Šalati. 

 

 

Foto: Instagram

 

VIDEO Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi – jednostavno bez Boga niti preko ceste'

 

Ključne riječi

Komentara 12

EJ
ejStef
13:25 21.05.2024.

Političko ideološki pobjednik u sudaru s realnošću. Ako ste gledali tekstove o pobjedniku, čak i u ovom mediju, niti jedan nije bio o pjesmi...

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
09:23 21.05.2024.

Pa kad nikog nije briga to o čemu i što ovaJ pjeva.

Avatar Aristarh
Aristarh
15:54 21.05.2024.

Katastrofa. Femicid u porastu i još je daleko od svog zenita. I puno toga još, što nas čeka. Uskoro će se i gej populacija sukobljavati. Normalna osoba koju smo poznavali će postati potisnuta u životu, i morat će da se bori. Kako. Neznam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije