Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbenik godine

VIDEO Petar Grašo usred koncerta saznao da je dobitnik Večernjakove ruže, pogledajte njegovu reakciju pred publikom

Petar Grašo održao koncert u zagrebačkoj Areni
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/7
18.03.2022.
u 22:40

Vidno oduševljeni glazbenik odmah je lijepu vijest priopćio publici.

I dok smo ove godine napokon mogli uživati u punom zagrebačkom HNK na 28. dodjeli svečane nagrade Večernjakove ruže, nominirani u kategoriji glazbenika godine Petar Grašo nažalost nije mogao biti s nama. No, za to je imao itekako dobar razlog, a to je rasprodani koncert u zagrebačkoj Areni. Dupkom puna publika u Areni je uživala u Grašinim skladbama, a pjevač nije ni slutio da je na drugom kraju grada njegova mlađa sestra Buga Grašo Radošević na pozornici HNK i prima njegovu nagradu.

Naime, čitatelji Večernjeg lista odlučili su da ruža za glazbenika godine ide upravo u njegove ruke, a on je za nagradu saznao nešto kasnije, no i dalje na pozornici zagrebačke Arene. Vidno oduševljeni glazbenik odmah je lijepu vijest priopćio publici.

Pogledajte što je Grašo poručio publici nakon što je saznao za ružu:

- Prije nego što počnem sljedeću pjesmu, lijepim vijestima valjda nikad kraja. Upravo su mi javili, večeras je bila dodjela veoma respektabilne nagrade koja ima dugu povijest, a to je Večernjakova ruža. Ja sam u životu bio nekoliko puta nominiran, posljednju sam dobio prije nekih 17 godina, javili su mi evo pred rođendan da je ove godine po glasovima vas publike Petar Grašo pjevač godine. Hvala vam što me volite, hvala svima, hvala Večernjaku, hvala vama, hvala vam prekrasni ljudi - kazao je dirnuti Petar Grašo dupkom punoj Areni. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije