Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGO OČEKIVANA REAKCIJA

Prozvani bivši dečko Taylor Swift oglasio se o stihovima pjesme koja obara rekorde

Foto: reuters
1/10
25.04.2024.
u 22:30

Svjetska glazbena zvijezda objavila je novi album koji već ruši rekorde, a fanovima su za oko posebno zapeli stihovi jedne pjesme koji se tiču Taylorina bivšeg dečka, glazbenika Mattyja Healyja. On se tim povodom oglasio za medije i iskazao vlastito mišljenje.

Svjetski popularna glazbenica Taylor Swift (34) fanove je počastila novim albumom 'The Torture Poets Department', koji izlazi samo godinu i pol dana nakon zadnje studijske uspješnice naslova 'Midnight'. Kantautorica je poznata po tome da inspiraciju za tekstove ljubavnih pjesama pronalazi u svojim bivšim izabranicima, a ništa drugačije nije ni kod aktualnih numera. 

Naime, njezini obožavatelji, poznatiji kao Swiftiesi, društvenim mrežama su proširili teoriju da stihovi pjesme 'The Smallest Man Who Ever Lived' govore o Mattyju Healyju (35), Taylorinom glazbenom kolegi s kojim je već dva puta stupila u ljubavni odnos. Prema pisanju svjetskih medija, Swift i Healy prošle su godine zajedno proveli mjesec dana, nakon čega je uslijedio raskid. Izgleda da je ovaj kratak zajednički period bio dovoljan za tekst pjesme koja ruši rekorde, a o stihovima se konačno oglasila i osoba koja ih je inspirirala. 

 

GALERIJA: Taylor Swift postala je milijarderka! Samo tri žene bogatije su od slavne pjevačice
1/36

 

Britanski pjevač o novoj pjesmi oglasio se za Entertainment Tonight: - Nisam je baš previše slušao, ali siguran sam da je dobra - kratko je prokomentirao frontmen pop-rock benda 'The 1975', pritom odavajući dojam kako ga nova drama i ne dotiče previše. U spornom tekstu svoje nove hit pjesme Taylor piše:

- U svom odijelu Jehovinog svjedoka/Pokušao si kupiti neke tablete/Od prijatelja mojih prijatelja - time aludirajući na karakteristična crna odijela kakva Healy obično nosi te na pjevačevu bitku s ovisnošću o drogama. Kako piše Daily Mail, Matty je u prošlosti otvoreno pričao o svojim porocima, kao i kompleksima zbog nižeg rasta u odnosu na ostale članove sastava. 

 

VEZANI ČLANCI:

Osim glazbenika, na pjesmu su reagirale i njemu bliske osobe, tvrdeći kako su zadovoljni krajnjim rezultatom. Izvor blizak obitelji Healy otkriva: - Mattyjeva obitelj bila je zabrinuta da će ga Taylor rastrgati. Matty je teške životne trenutke proživljavao pred očima javnosti i jako mu je dobro išlo, ali posljednje što mu treba je da svaki Swiftie na svijetu misli da je negativac. 

Glazbenici su bili u ljubavnoj vezi i prije desetak godina, a 2023. su svojem odnosu odlučili pružiti novu šansu. - Oboje su silno uzbuđeni zbog ove veze i, za razliku od Taylorine posljednje, koja je namjerno držana podalje od svjetla reflektora, ona želi biti ponosna ovom romansom, a ne je skrivati - objasnio je u svibnju prošle godine izvor za Daily Mail, no već sljedećeg mjeseca proširila se vijest o još jednom ljubavnom brodolomu, za kojeg je okrivljen britanski 'zločesti dečko'

Podsjetimo, već su u prošlosti glazbenici i pop zvijezde znale objavljivati dva albuma istovremeno, ali ovo što je napravila Taylor Swift sa u petak objavljenim albumom „Tortured Poets Department“ nadmašilo je sva luda očekivanja poklonika, kao i očekivanja najluđih poklonika. Naime, zbirci od 16 novih pjesama temeljnog albuma „Tortured Poets Department“ uskoro je nadopunilo dodatnih petnaest pjesama za cjelovito izdanje naziva „Tortured Poets Department – The Anthology“, kojim se Taylor bavi trenutnom emocionalnom situacijom najuspješnije svjetske pop zvijezde.

VIDEO: Strašna tragedija na koncertu Taylor Swift: Preminula obožavateljica (23), a njih još 1000 potražilo je pomoć

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije