Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Ninu Badrić javno pohvalila popularna splitska pjevačica i iznenadila sve!

Foto: Nina Badrić/Instagram
1/12
23.03.2024.
u 13:17

Prisutnu publiku na dodjeli Večernjakove ruže svojim glasom je očarala i Nina Badrić, a ništa manje pozornosti nije privukao ni njezin modni odabir kojim se pohvalila na društvenim mrežama te dobila niz komplimenata, od kojih se ističe onaj još jedne domaće glazbene dive Jelene Rozge

Sinoć se u prostorijama Hrvatskog narodnog kazališta održala jubilarna 30. dodjela Večernjakove ruže, najvažnije i najstarije medijske nagrade. Statue su podijeljene u ukupno osam kategorija, a u pauzama između dodjela prisutne su zabavljala poznata lica s hrvatske glazbene scene. Osim impresivnih vokala, pozornost gledateljstva privlačile su i modne kombinacije izvođača, među kojima se istaknula hrvatska pop diva Nina Badrić

Ova 51-godišnja pjevačica zablistala je u elegantnoj crnoj haljini koja je sezala sve do poda. Svilena haljina motala se oko vrata dok je Badrić vrpce, koje su dio haljine, držala rukama. Glazbenica se svojim stajlingom pohvalila i objavom na Instagramu, a brojni komplimenti stizali su u komentare te su i brojna poznata lica pohvalila Ninin izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

- "Predivan stajling", "Čuvaj se Nina mangupa", "Nikada ljepša nisi bila, doslovno blistaš i odišeš ljepotom. Pozdrav iz Hercegovine", "Predivna si", "Absolute Goddess", "Krasotica" - redali su komentare na najnoviju sliku glazbenice, a među pohvalama se istaknula ona još jedne hrvatske estradne zvijezde Jelene Rozge koja je odlučila podržati zanosno modno izdanje kolegice. - Prelijepaaaaa - ostavila je komentar vidno oduševljena Rozga te dodala i dva emotikona s očima u obliku srca.

 

Galerija: Jedna diva drugoj. Poznata hrvatska pjevačica pohvalila zadnje modno izdanje Nine Badrić

1/12

 

Nina je aktivna na društvenim mrežama gdje se nedavno emotivnom objavom povodom Dana očeva prisjetila voljene osobe, svog oca kojeg je izgubila 2014. godine. - Nedostaješ mi, sve je bilo lakše s tobom - otvorila se pjevačica u svom javnom obraćanju. Na dodjelu je stigla nakon što se prethodnih dana odmarala u poznatom švicarskom zimovalištu St. Moritz, a pozornost privlači novom frizurom.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Večernjakovu ružu u kategoriji radijska emisija godine osvojila je emisija "Draga nam je Istra" s Radio Istre, a u drugoj radijskoj kategoriji, onoj za radijsku osobu godine slavio je Miljenko Cvitković Minja. Digitalna ruža za 2023. godinu pripala je emisiji "Explora", a novo lice godine je Miach. Televizijska osoba godine po glasovima čitatelja Večernjeg lista je Sabina Tandara Knezović, a glumačko ostvarenje imali su Slavko Sobin i Tihana Lazović. Glazbenik godine je Gibonni, a TV emisija godine "Superpotjera". Nagrada za životno djelo pripala je legendarnom uredniku Miroslavu Liliću

Svojim glasom publiku je očarala i Nina Badrić, a tu je i mlado lica glazbene scene Lorena Bućan koja je nominirana u kategoriji novo lice godine. Posebno iznenađenje večeri bio je i predstavnik Hrvatske na Euroviziji glazbenik Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna koji je također pridonio ovom glazbenom spektaklu, a goste je iznenadila i popularna pjevačica Vesna Pisarović.

 

 

Video: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije