Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miljenko cvitković

Minja nakon što je osvojio Ružu: To nisi našao na cesti, nije to samo još jedna od nagrada koja se dodjeljuje

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade "Večernjakova ruža" u Hrvatskom narodnom kazalištu
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/9
23.03.2024.
u 13:36

Minja je godinama bio prepoznatljivi glas na Radiju 101, a prije 13 godina prešao je na Radio Sljeme, gdje vodi emisiju "Kaj vas žulja" i javlja se s terena. To su i razlozi zbog kojih je ove godine nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji radijske osobe godine. Nagradu su mu na pozorniciuručili Zdenka Kovačićek i Antonija Blaće. Nakon što je dobio svoju statuu Minja je s nama podijelio dojmove i otkrio nam je kako će proslaviti nagradu, ali i još neke detalje.

U napetoj konkurenciji Večernjakova ruža u petak je u kategoriji ''Radijska osoba godine'' pripala Miljenku Cvitkoviću Minji. Minja je godinama bio prepoznatljivi glas na Radiju 101, a prije 13 godina prešao je na Radio Sljeme, gdje vodi emisiju "Kaj vas žulja" i javlja se s terena. To su i razlozi zbog kojih je ove godine nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji radijske osobe godine. Nagradu su mu na pozorniciuručili Zdenka Kovačićek i Antonija Blaće. Nakon što je dobio svoju statuu Minja je s nama podijelio dojmove i otkrio nam je kako će proslaviti nagradu, ali i još neke detalje.

Kako se osjećate?
Spektakularno! Nemojte lagati doma žene. Pita me žena zadnjih sedam dana: 'Jel' imaš ti kakav govor? Što ćeš reći ako dobiješ?' Kažem ja njoj: 'Naravno, imam dvije tri verzije'. I dođem gore i odsjeku mi se skoro noge jer je baš odlično. 

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

 

 

 

Znači, bila je trema?
Nije bila trema, nego... To nisi našao na cesti, nije to nešto kao samo jedna od nagrada koja se dodjeljuje. Ja se sjećam prve koja se dodjeljivala 1994., čak niste ni imali kategoriju radio. Sjećam se kako je to krenulo. Nije da je sanjam i priželjkujem cijelo vrijeme...osim ponekad, ali sad je, evo, tu.

U emisji 'Kaj vas žulja' (poznatoj i kao 'Što vas žulja') rješavate probleme slušatelja, sigurno je bilo svega...
Ta emisija je zanimljiva, tu se rješavaju ti problemi. Međutim kako je HRT veliki kompleks i ima puno kanala, još se emisija radi...dolaze te društvene mreže, digitalizacija. Sad sam završio u jednoj emisiji koju bih volio spomenuti, ide na prvom programu Hrvatskog radija i zove se 'U trendingu' i uređuju je i vode srednjoškolci. A ja sam kao mentor da klinci ne zabrljaju 

Kako ćete proslaviti večeras?
Intenzivno. Kako će to izgledati, bolje da ne otkrivamo. 

 

Komentara 1

Avatar Burviles
Burviles
20:11 23.03.2024.

Čestitam,konačno u pravim rukama,ispunila se moja priča s Minjom iz kombija na Cvjetnom u petak !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije