Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA

Ekipa 'Superpotjere': Tek kad smo izašli na pozornicu smo shvatili koliko znači osvojiti Ružu

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade "Večernjakova ruža" u Hrvatskom narodnom kazalištu
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/16
23.03.2024.
u 13:45

U kategoriji TV emisije godine sinoć je slavila ekipa iz HRT-ovog kviza "Superpotjera" i s nama su podijelili prve dojmove nakon osvojene prestižne medijske nagrade Večernjakova ruža koja slavi svoj 30. rođendan

Na svim filmskim i glazbenim dodjelama najprestižnije kategorije su uvijek šećer na kraju, pa je tako i na dodjeli Večernjakove ruže šećer na kraju bila kategorija TV emisija godina u kojoj je na ovoj jubilarnoj 30. dodjeli slavila ekipa iz HRT-ove Superpotjere.
- Jedanaest godina ide "Potjera" i nismo ništa ulovili od nagrada, a nakon prve sezone "Superpotjere" odmah smo osvojili Večernjakovu ružu. Nitko sretnije od mene i od cijele ekipe - rekao nam je Mario Sedmak, urednik zabavnog programa HRT-a.

Igor Grković urednik emisije nam je rekao: - Nismo očekivali Ružu, emisije koje su bile s nama u konkurenciji su odlični. Bili smo zadnja kategorija večeras i tek kad smo izašli na pozornicu smo shvatili koliko znači osvojiti ovu nagradu. Voditelj "Potjere i "Superpotjere" Joško Lokas rekao je kako mu je podjednako drago voditi oba kviza, a koliko je ekipa povezana i koliko zajedništvo vlada među njima potvrdila nam je i ova Joškova rečenica:

 

 

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

 

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade "Večernjakova ruža" u Hrvatskom narodnom kazalištu
1/51

 

- Ovo je naša obitelj i svi razmišljamo da promijenimo prebivalište na Prisavlje 3 na HRT -. Nema većeg zadovoljstva nego raditi s ovim ljudima, znamo se već silni niz godina, a svaka emisija je nešto novo i genijalno.

Lovac Sven Marcelić je dodao kako se ipak neće preseliti iz Zadra u Zagreb, a o tome kako se osjeća nakon što je s ekipom osvojio statuu Ruže, rekao je: Osjećam se kao Lebron James - prvi put sam došao i odmah osvojio nagradu. Lovkinja Morana Zibar rekla nam je: - Vrijedilo je ovih 11 godina stresa i adrenalina i milijun pitanja i odgovora, evo napokon smo osvojili Ružu. Mladen Vukorepa se našalio kako su cijelo vrijeme prije razmišljali što im nedostaje da osvoje Večernjakovu ružu: - Cijelo vrijeme smo se to pitali, a Sven je bio ta karika koja nam je falila da osvojimo Ružu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije