Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
digitalna ruža godine

Elvis Mileta iz Explore nakon osvojene Ruže: 'Korado Korlević je jedan genijalac, nevjerojatan čovjek'

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade "Večernjakova ruža" u Hrvatskom narodnom kazalištu
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/10
23.03.2024.
u 13:37

Dvadeset godina stara emisija na radio Puli "Explora"  preselila se na društvene mreže, točnije na YouTube i napravila što se pokazalo kao odličan potez. Tamo emisija, čiji je autor Korado Korlević, a urednik Elvis Mileta, broji oko milijun pregleda i nekoliko tisuća pretplatnika koji s veseljem očekuju svaki novi video. Nakon što je primio Ružu, urednik Elvis Mileta popričao je o tome što mu znači ova nagrada.

Digitalna ruža ove godine je pripala podcastu Explora. Dvadeset godina stara emisija na radio Puli "Explora"  preselila se na društvene mreže, točnije na YouTube i napravila što se pokazalo kao odličan potez. Tamo emisija, čiji je autor Korado Korlević, a urednik Elvis Mileta, broji oko milijun pregleda i nekoliko tisuća pretplatnika koji s veseljem očekuju svaki novi video. Nakon što je primio Ružu, urednik Elvis Mileta popričao je o tome što mu znači ova nagrada. 

 

Čestitke prije svega, kako se osjećate?
Najprije, prije toga kako se osjećam, hvala Večernjem listu na ovoj predivnoj svečanosti. Ovo nije bilo koja Večernjakova ruža, ovo je 30. ruža i digitalna ruža. Dakle, osjećam se predivno, prekrasno, izuzetno sam počašćen i naravno ovo je jedan veliki poticaj za sve ono što nas čeka. 

Rekli ste da imate tu čast da svaki tjedan surađujete s velikim Koradom Korlevićem i vjerujem da Vam je to zaista velika čast da učite od njega o svijetu općenito...
Apsolutno. Ono što on zna je nevjerojatno i neiscrpno. Još veća je ona energija koju on prenosi na nas svojom pitomošču, skromnošću, poniznošću... To je jednostavno jedan genijalac, nevjerojatan čovjek i zapravo ovu Ružu posvećujem, naravno, njemu. 

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

 

 

Imate li podatke, gledaju vas u cijelom svijetu i slušaju?
Imam podatke, ali bih htio prije svega reći da smo malo limitirani jer idemo na hrvatskom jeziku i otprilike nas slušaju sve zemlje čije stanovništvo čini ljude koji razumiju hrvatski jezik. Neki planovi jesu da u skoroj budućnosti, a u tome će nam Večernjakova ruža svakako pomoći, da napravimo podnapise. Titlovat ćemo emisiju na španjolski i engelski kako bi nas slušala djeca, odnosno potomci naših iseljenika po čitavom svijetu.

Gdje ćete čuvati ovu ružu i kako ćete proslaviti večeras?
Pa proslavit ćemo kao i svi ostali, čuo sam da Večernji list radi sjajan after. To ne može proći bez nas. Ružu ćemo čuvati kod mene doma do sljedeće Explore, nakon toga će biti na stolu u emisiji, a nakon toga vjerojatno ko svakog malo. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije