Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni spektakl

Sjajni glazbeni nastupi na svečanoj dodjeli Večernjakove ruže

Foto: Pixsell
1/28
18.03.2022.
u 22:36

Večeras je održana 28. dodjela najprestižnije medijske nagrade Večernjakove ruže, a večer su svojim nastupima uljepšali i naši vrhunski glazbenici uz koje smo se ludo zabavili.

Večeras je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu održana 28. dodjela prestižne medijske nagrade Večernjakove ruže. Gledatelji su prijenos mogli pratiti na prvom programu HTV-a, a kroz dodjelu su ih vodili Doris Pinčić i Duško Ćurlić.

Čast otvaranja večerašnje dodjele Večernjakove ruže pripala je plesnoj skupini Ivone Perkov koja je izvela koregorafiju na pjesmu Wild Dances, ukrajinske pobjednice Eurosonga 2004. godine, Ruslane.

Plesna skupina Ivone Perkov
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Pjevač Matija Cvek
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Glazbenu numeru ''Poljubi me za kraj' izveo je bend Silente koji su se našli i među nominiranima za glazbenika godine.

– Mi smo uvijek spremni. Silente je bend, znamo se dugo i već godinama sviramo isključivo jedni s drugima. Tako da nema brige za izvedbu – kazali su iz benda prije nastupa.

Silente
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Publiku i gledatelje zabavljao je i Zlatan Stipišić Gibonni koji je izveo svoju pjesmu 'Lažu fotografije'.

Pjevač Zlatan Stipišić Gibonni
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Na pozornici se pojavila i Nina Badrić. Za priliku Večernjakove ruže odabrala je izvesti svoju pjesmu 'Pamtim'.

– Sretna sam što sam, osim što sam jedan od izvođača, ponovno među nominiranim glazbenicima godine, jer to je zaista velika čast. Od početka Večernjakove ruže ja sam među najboljima, a do sada sam nekoliko puta odnijela pobjedu. Radujem se “novom normalnom”, dodjeli nagrada i susretu s ostalima. Sama činjenica da ćemo nastupiti na dodjeli me raduje – kazala nam je uzbuđena Nina prije dodjele. 

Pjevačica Nina Badrić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Publiku pred malim ekranima i u HNK oduševila je i naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu Mia Dimšić koja je izvela hrvatsku verziju pjesme 'Guilty Pleasure'. Inače, s ovom pjesmom je Mia pobjedila na Dori te će predstavljati Hrvatsku u Torinu.

18.03.2022., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade, a uz vec poznate kategorije, ove godine dodiljenja je i osma, digitalna ruza. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

1/22

VIDEO Na 28. Večernjakovoj ruži dodijeljene su nagrade najboljima u 2021. godini

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije