Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernjakova ruža

Prezenteri ovogodišnje Večernjakove ruže uručili su nagrade dobitnicima u osam kategorija

Foto: Pixsell
1/18
18.03.2022.
u 22:13

Večerašnja dodjela Večernjakove ruže događaj je na kojem smo nagradili najbolje, a evo onih koji su im nagradu uručili.

Na večerašnjoj dodjeli Večernjakove ruže nagradili smo najbolje, a i sjajno se zabavili uz vrhunske glazbenike, duhovite prezentere i sjajne izvedbe pjesama.

Voditelji spektakla ponovno su bili legendarni Duško Ćurlić i Doris Pinčić, a uz njih su stali i naši prezenteri koji su vješto uručili Večernjakove ruže izabranima.

Nagrada u kategoriji radijska emisija godine pripala je emisiji '2 u 1' Radija Istre , a nagradu su uručili influencerica Ella Dvornik-Pearce i glazbenik Davor Gobac.

Influencerica Ella Dvornik-Pearce i glazbenik Davor Gobac
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Ružu u kategoriji novo lice godine osvojili su novinari i voditelji Nove TV Valentina Baus i Dino Goleš, a predali su im je glavni urednik i direktor Večernjeg lista Dražen Klarić i pomoćnik glavnog ravnatelja HRT-a Renato Kunić.

Glavni urednik i direktor Večernjeg lista Dražen Klarić i pomoćnik glavnog ravnatelja HRT-a Renato Kunić
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Pobjednik u novoj kategoriji digitalna ruža je serija 'Teini dnevnici', a ružu su im uručili voditelji Danijela TrbovićHamedu Bangouri.

Voditelji Daniela Trbović i Hamed Bangoura
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Najbolja u kategoriji radijska osoba godine bila je Sanja Brajković s Radio Sljemena, a ružu su joj predale pjevačice Danijela Martinović i Zorica Kondža.

Glazbenica Danijela Martinović i Zorica Kondža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Chef David Skoko i meteorolog Zoran Vakula imali su čast predati ružu u kategoriji TV emisija godine, a ona je pripala igrano-dokumentarnoj seriji 'Doba uskoka' redatelja Božidara Domagoja Burića.

David Skoko i Zoran Vakula
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Pobjedu u kategoriji glumačko ostvarenje odnijela je glumica Mirjana Bohanec Vidović za ulogu u seriji 'Dnevnik velikog Perice', a nagradu su joj uručili glumice iz serije 'Šutnja'. 

18.03.2022., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade, a uz vec poznate kategorije, ove godine dodiljenja je i osma, digitalna ruza. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine odnio je Tin Kovačić, a uručili su joj je glazbenik Nikša Bratoš i pjevačica Indira Levak.

Pjevačica Indira Levak i glazbenik Nikša Bratoš
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Kategoriju glazbenika godine predstavio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. 

Zlatko Dalić
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Video vezom javio se Luka Modrić. On je po izboru Večernjeg lista najbolji nogometaš u proteklih 50 godina, a Ružu je osvojio Petar Grašo.

18.03.2022., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade, a uz vec poznate kategorije, ove godine dodijeljena je i osma, digitalna ruza. Luka Modric ukuljucio se u dodjelu nagrada video vezom. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

1/16

VIDEO Na 28. Večernjakovoj ruži dodijeljene su nagrade najboljima u 2021. godini

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije