Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Uhićen 23-godišnjak zbog djela protiv spolne slobode, žrtva je 16-godišnjakinja

zlostavljanje
Davor Puklavec/PIXSELL
21.11.2021.
u 09:18

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika.

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Zadru optužnicu protiv hrvatskog državljanina zbog počinjenog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode.

- Okrivljenog 23-godišnjaka se tereti da je 31. srpnja 2021. u okolici Zadra, počinio navedeno kazneno djelo nad maloljetnicom (2005.) bez njezina pristanka. Županijsko državno odvjetništvo u Zadru predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - istakli su iz DORH-a.

Komentara 2

BA
Barbasmora
10:00 21.11.2021.

Nadajmo se da je kriv migrant!

Avatar Piton
Piton
09:44 21.11.2021.

Desničarska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije