Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo nije očekivala

Nakon što su je oštro napali, Franka Batelić obračunala se s hejterima: 'Mislila sam da je život...'

Foto: Instagram
1/21
22.05.2024.
u 09:12

Pjevačica Franka Batelić na društvenoj mreži Instagram obračunala se s hejterima, odnosno pratiteljima koji su ispod jedne njezine izjave ostavili razne komentare. Za njih je snimila nekoliko priča na Instagramu i ovo im poručila...

Pjevačica Franka Batelić nedavno je gostovala u podcastu "Mame kod Lane", a tom je prigodom otvorila dušu o majčinstvu i roditeljskim izazovima. Osvrnula se na "savršene" objave koje pojedine majke dijele na Instagramu, no nije naišla na odobrenje drugih.

– Kad vidiš mame na Instagramu – frizura, djeca su super raspoložena, svi su super odjeveni. Imaju bijele majice, bež hlače, mama ima super šminku, hrana je gotova na stolu... To je tako nerealno. To mi je toliko ono, ne mogu reći koliko smiješno jer da, to je tako daleko od istine – kazala je u podcastu pjevačica, supruga bivšeg nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke. 

"Ne razumijem čemu mržnja prema nekome tko drži sve pod kontrolom? Kod mene je uvijek sve sređeno, što je tu problem?", "Daleko od istine? Vjerovala ili ne postoje majke koje stignu sve napravit", "Hipokrit na 200%", "Pa i vi ste na Instagramu našminkani, odjeveni i tako dalje", "Nisam vidjela nikad vašu sliku u suprotnosti od ovoga, čemu se čudite", bili su samo neki od komentara ispod objave.

Nakon nekoliko dana šutnje, Franka se putem Instagram priča odlučila obratiti svojim obožavateljima te otkriti što misli o lavini negativnih reakcija na njenu izjavu.

– Osjećam potrebu da probam nešto raščistiti. Dakle, Lana je objavila nekakav mali isječak našeg razgovora koji je trajao sat vremena za podcast ''Mame kod Lane'', gdje mi je bilo baš jako lijepo. Ja inače nemam običaj pričati uopće o majčinstvu jer smatram da je to nešto što apsolutno svaka žena prolazi sama za sebe i može govoriti samo iz svog iskustva i samo o stvarima koje je zapravo ona prošla. Uvijek mi je nekako nezahvalno pričati o tome. I sad je ta izjava toliko izvučena iz konteksta da zbilja zvuči kao da ja nekog omalovažavam, što je apsolutno daleko od istine – kazala je u videosnimci iz automobila te je dodala: 

 

1/19

 

VEZANI ČLANCI:

 

– Ja sam mislila da je život majke savršen kao na Instagramu i da sve što vidiš na Instagramu tako je to sigurno u realnosti. Djeca sve slušaju, svi sjede za stolom, svi spavaju, mame su super naspavane. Ali onda dobiješ, evo, nespavača jednog s jako žestokim karakterom i onda nekako sve padne u vodu. Tako da ja iz svog iskustva pričam, ja ne mogu imat svaki dan savršeno posložen jer naravno svaka mama ima različite ambicije, različite interese, različite mogućnosti u krajnjem slučaju. Ali ono što je najvažnije, svaka mama radi najbolje što može i želi sve najbolje za svoje dijete. Iz ovih groznih i zbilja otrovnih i negativnih komentara koji su me šokirali jer sam i ja isto tako mama i čovjek i onda me, naravno, pogode te nekakve stvari koje pročitam. Ali jedino što bih vam htjela reći jest: "Žene, nitko nije savršen, svi radimo najbolje što možemo." I, ljudi, opustite se malo. Opustite se, volite se i budite dobri jedni prema drugima – poručila je pjevačica koja inače ima dvoje djece – sina Viktora i kći Gretu. 

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi – jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Komentara 11

PA
pan-am
09:38 22.05.2024.

Prodajem svinje ,kokoši i suhomesnate proizvode ,a imam i 50 metara drva za ogrijev .

Avatar Aurel
Aurel
09:43 22.05.2024.

vauuuu... čista filozofija!!! a vidim da zna i većinu slova...

Avatar Asterix
Asterix
09:47 22.05.2024.

Ono, kad se mame prepucavaju putem Instagrama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije