Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kamion udario djevojčicu

Susjedi o tragediji u Dugom Selu: Žalili smo se na cestu, nije prvi put da je netko poginuo

Mještani pale svijeće za poginulu djevojčicu u Dugom Selu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
21.05.2024.
u 20:42

Susjedi su već upozoravali da ta cesta nije predviđena da se po njoj voze kamioni, a tražili su i da se ugrade ležeći policajci

Prometna nesreća koja se danas oko 12 sati dogodila u Rugvičkoj ulici zavila je Dugo Selo u crno. Samo 300 metara od vlastite kuće poginula je djevojčica osnovnoškolske dobi, potvrdila je zagrebačka policija. Sumještani su užasnuti, a susjedi ističu kako su se već žalili na cestu na kojoj se dogodila tragedija.

Susjeda Marija za 24sata je kazala da su ona i kći među prvima stigle na mjesto nesreće, nakon što su čule udarac. Njena kći je pozvala Hitnu pomoć, a tamo se zatekao i susjed koji je po struci liječnik. "Rekao je da je djevojčica u teškom stanju. Nadali smo se da će joj uspjeti pomoći" ispričala je. Na žalost, usprkos tome što je s djevojčicom bio liječnik, a Hitna stigla vrlo brzo, nije joj bilo pomoći.

"Ja vidim tu svašta, ali nitko nema sluha. Spašavali smo dijete, spašavali smo vozača, spašavali smo i drugo dijete koje je bilo kraj nastradale djevojčice" kazao je drugi susjed govoreći o tome kako ovo nije prva nesreća u Rugvičkoj ulici. Susjedi su već upozoravali da ta cesta nije predviđena da se po njoj voze kamioni.

"Oni odvoze zemlju i otpad od gradnje trgovačkog centra. Dečka koji je vozio kamion znamo, stvarno je fin i uvijek polako vozi i zaustavi se" napomenula je Marija, dok je Slađana dodala da su već pitali i za ležeće policajce jer ovo nije prvi put da je netko poginuo u njihovoj ulici.

VIDEO Kamion usmrtio dijete u Dugom Selu

Komentara 4

Avatar Aurel
Aurel
22:31 21.05.2024.

zašto se taji starost djevojčice??? u čemu je problem napisati ono što se UVIJEK u takvim nesrećama napiše???

AC
ActaCroatica
21:35 21.05.2024.

Kad su stanovnici jedne druge ulice u Dugom Selu tražili Grad da se postave ležeći policajci jer tom ulicom puno djece ide u školu a mnogi vozači znaju stisnuti gas, došao je negativan odgovor s ingenioznim objašnjenjem da nije u toj ulici zabilježena prometna nesreća i da nema razloga za postavljanjem. U Rugvičkoj sada nažalost imaju razlog 😢

SK
SkvikiZg
07:03 22.05.2024.

Teško je tu komentirat, no dali su mnogi ljudi slijepi. Jučer se vozim kroz selo, dozvoljeno 50 a je oko 55. iza mene dolazi kamion i vidim da se velikom brzinom približava, zalijepi mi se za rit ja malo stisnemm gas da ga se riješim a on ne odustaje i opet se zalijepi. Pun je šodra i sumnjam da se može brzo zaustavit. Ja nabijem gas i sva sreća da sam brzo moral skrenut. Svi su oni mladi i fini no u nogama imaju olovo a o tome kaj imaju u glavi nebi se htel izjasnit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije