Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor u Đurđevcu

T. Štajduhar i Miklečić najbolji sportaši Podravine i Prigorja

Najbolji sportaši
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
07.02.2014.
u 08:15

Najuspješnija sportska ekipa su rukometašice Podravke Vegete, a kod momčadi su nagradu dobili ronioci Šoderice

Svaki sportaš uvijek će reći da je teže obraniti titulu nego je osvojiti tako da mi ovo priznanje puno znači - istaknuo je Danijel Miklečić iz križevačkog fitness kluba Body fit, najbolji sportaš Koprivničko-križevačke županije u 2013. godini. Ne skriva ponos što je drugu godinu zaredom najbolji sportaš u županiji.

Jači i od Rusa

Titulu najboljeg u Podravini i Prigorju ovaj član Hrvatskog bodybuilding saveza zavrijedio je prvenstveno zbog osvajanja prvenstva Europe u bodybuildingu za mješovite parove u open kategoriji u Moldaviji, a bio je i viceprvak Europe u bodybuildingu u kategoriji do 75 kilograma.

- Moj sport zove se malim sportom samo zato što nije medijski popraćen, no u mom slučaju riječ je o rezultatima koji su postignuti na međunarodnoj sceni. Na Europskom prvenstvu natječete se sa zemljama u kojima se bodybuilding svrstava u sportove broj jedan, kao u Slovačkoj ili Rusiji. Primjerice, Rusa ima 150 milijuna, oni su nam najveći konkurenti, a mi smo ih pobijedili. To vam sve govori o kakvom se rezultatu radi - kazao je on na jučerašnjoj svečanosti u Đurđevcu, koju je organizirala županijska Zajednica sportova.

Za najbolju sportašicu prošle godine izabrana je Tatjana Štajduhar iz športsko ribolovnog kluba Koprivnica. Iako je bila i jedina nominirana, što i te kako čudi, nije skrivala zadovoljstvo osvojenim priznanjem.

Kruna karijere

- Ovo mi je kruna dugogodišnjeg bavljenja sportskim ribolovom - priznala je prvakinja Kupa Hrvatske i viceprvakinja svijeta s reprezentacijom Hrvatske.

Najuspješnija sportska ekipa su rukometašice Podravke Vegete, a kod momčadi su nagradu primili ronioci Šoderice. Klara Katavić iz karate kluba KTC najuspješnija je perspektivna sportašica, a najbolji perspektivni sportaš je Podravkin hrvač Filip Frankol.

Iva Lukčin i Ivan Šimatović najuspješniji su sportaši s invaliditetom, a športska udruga tjelesnih invalida Koprivnica i kuglački klub osoba s invaliditetom Đurđevac najbolji su bili kod ekipa.

Nikola Dorčec iz đurđevačkog hrvačkog kluba Picok primio je priznanje za najboljeg trenera, dok je zaslužnim sportskim djelatnikom proglašen aktualni trener đurđevačkih košarkaša Đuro Tomrlin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije