Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAHMUT SVE VIŠE OPKOLJEN

Serija ruskih napada na grad koji je postao simbol otpora: Putinu treba trofej za obljetnicu invazije

15.02.2023.
u 08:43

Amerikanci su počeli potiho obavještavati ukrajinske dužnosnike da će se do oružja za donacije dolaziti sve teže. Od Ukrajine se očekuje da doniranim borbenim tenkovima ostvari odlučujuće uspjehe na bojnom polju

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
19:57 15.02.2023.

nemojte opet trofej, godisnjica, dan pobjede, rodjendan pustite te price ovo ce trajati par godina, ukraina ce biti napustena od zapada . nakon toga stanka od 4-5 godina i onda ako europa ne bude uspostavila dobrosusjedske odnose sa rusijom natoo ide na granice iz 1997.

TA
Tarantula
08:58 15.02.2023.

Nego nešto se počelo pričati kako NATO i SAD prije rada nisu bili za primjerje nego su poticali rat, a prema očekivanjima SAD je gurnuo EU u rat sa Rusijom i oni se elegantno izmaknuli te nam otvorili prospekte svog naoružanja pa neka kupujemo ako nam treba, kasnije će nas uvjeravati kako je to naš rat a da bi ga dobili moramo od njih kupovati. prekrasno! Sada isto i sa Kinom!

XA
xaron
21:10 15.02.2023.

Zahtjevi za nova oružja imaju dvostruki efekat u Uktajini. Sa jedne strane,narod očekuje neki veliki preokret od magičnog oruzja koji če ih dovesti do pobjede bez velikih žrtava. Sa druge strane , ako ne dobiju to oružje vlada če imati izgovor za izgubljeni rat i svu odgovornost če prebaciti na Zapad koji ih je navodno izdao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije