Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU podržala projekte

Od inovacijskog inkubatora do hotela u Tvrđavi

Europska unija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
04.10.2016.
u 15:35

Uvjet za prijavu na natječaj koji je ranije objavilo ministarstvo bila je izrada Strategije razvoja urbanog područja

Iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije službeno je potvrđeno kako će Grad Slavonski Brod dobiti dio od 345 milijuna eura bespovratnih europskih sredstava kroz ITU mehanizam.

Temeljem sporazuma Hrvatske i EU, Brod se sa svojim urbanim područjem prijavio na natječaj za provedbu mehanizma Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU), koji se provodi za razdoblje 2014.-2020.

Uvjet za prijavu na natječaj koji je ranije objavilo ministarstvo bila je izrada Strategije razvoja urbanog područja.

U Gradskoj upravi ističu kako će tim novcem biti ostvareni brojni razvojni projekti na područjima koje je unaprijed definirala Europska unija poput izgradnje inovacijskog inkubatora, novih oblika pomoći za inovativne udruge i poduzetnike, hotela u brodskoj Tvđavi, obnove unutrašnjosti kuće Brlić i drugih. 

>> Za 40 godina staža od 2388 do 9074 kune mirovine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije