Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogoršanje vremena

Istra: Olujno nevrijeme dan pretvorilo u noć

Nevrijeme
Foto: Aldenita Matić/Facebook
1/2
10.08.2016.
u 15:44

U Dajli kraj Novigrada palo je čak 49 mm kiše

Istru je jutros zahvatilo snažno grmljavinsko nevrijeme, a najgore je bilo u Novigradu gdje je obilna kiša popraćena olujnim vjetrom dan pretvorila u noć.

Istramet javlja kako je u Dajli kraj Novigrada palo čak 49 mm kiše, a na svom je Facebook profilu objavio je snimku nevremena.

Osim kiše, ovaj istarski gradić pogodila je i tuča koja je padala 10-ak minuta.

Prema prognozi DHMZ-a grmljavinski će se pljuskovi pomicati sa zapada prema istoku zemlje, dok će se u Dalmaciji zadržati pretežno sunčano i vruće vrijeme.

Na kopnu se očekuje umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu umjerena i jaka bura, na udare podno Velebita i olujna.

Do kraja dana očekuje se vrlo promjenjivo vrijeme, lokalno uz mogućnost jačeg nevremena. Mogućnost za grmljavinske pljuskove pritom će rasti i na jugu Istre gdje je kiša izostala.

>> Spremaju se grmljavinski pljuskovi u unutrašnjosti, olujna bura u Dalmaciji. Temperature padaju na 13 stupnjeva

Komentara 6

TI
tiiiiiikru
16:12 10.08.2016.

upozorenje s neba ovim autononašima i iredentistima

DU
Deleted user
20:52 10.08.2016.

hvala bogu da je dosla kisica pa da se to malo ohladi

IS
istri
16:44 10.08.2016.

tiiiiiiiiiikru. danas autonomasima i iredentistima sutra neznase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije