Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo reagirala

Našu glumicu pratiteljica napala zbog fotografija sa sinom, ona joj je odmah odgovorila

Foto: Instagram
1/13
12.11.2020.
u 09:20

Na slici ona i suprug drže sredstva za dezinfekciju, dok njihov maleni sin Toni u rukama drži košarkašku loptu. Nenad mu lice prekriva rukom, kako bi mu zaštitio identitet, no to se jednoj pratiteljici ipak nije svidjelo.

Glumica Nataša Janjić objavila je preslatku, šaljivu fotku sa suprugom Nenadom Medančićem. Na slici ona i suprug drže sredstva za dezinfekciju dok njihov maleni sin Toni u rukama drži košarkašku loptu. Nenad mu lice prekriva rukom, kako bi mu zaštitio identitet, no to se jednoj pratiteljici ipak nije svidjelo.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Nataša ne pokazuj djecu uopće kad ne želiš da im vidimo lice. Slikaš ih bez veze s leđa, s guza... Kakvu će dijete sliku imati jednoga dana kad odraste", glasi komentar pratiteljice.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Pa moja djeca sigurno neće svoje slike tražiti na mom Instagramu. Za to imamo jako puno obiteljskih albuma kod kuće s divnim fotografijama. Hvala što brinete", odgovorila je brzo Nataša. 

Podsjetimo, glumica je nakon potresa morala napustiti tek uređeni stan u centru Zagreba te ga poslije ponovno preurediti. Njezina kćerkica Kaja rođena je 24. srpnja, a nedavno je bez imalo uljepšavanja otkrila kako su joj izgledali zadnji tjedni trudnoće u kojima nema glamura, a potrebe za dotjerivanjem iz dana u dan sve je manje.

"Moram objaviti ovu fotku. Dakle, u zadnjem sam mjesecu trudnoće, ono kad ne spavaš više kako treba, kad si ogroman i iscrpljen i udobno se osjećaš samo u kućnom ogrtaču, kad nemaš volje dotjerati se ni mužu koji na posao odlazi zgodan kao i uvijek, i kad si kod kuće s prvim djetetom i nema glamura ni šanse da ga podvalim na društvenim mrežama.... I dopisuješ se s grupom svojih sestara, majki koje znaju kako ti je jer sve to prolaze i same, a ja, eto, dvaput za redom u dvije godine. I bude u tim prepiskama realnih kritika, kažemo si istinu direktno i bez milosti, smijemo se mukama, bez filtera i cenzure.... I šaljem im jutros usputni selfie svog stanja uz prvu kavu. Strašna fotka. Jedna koja ne spava već godinu i pol, s dvoje djece kaže – ja sam takva stalno, a druga ne kaže ništa – nego mi u sekundi vrati ovu fotku provučenu kroz neke aplikacije i filtere samo njoj znane i kaže – ista si kao uvijek! Obećala sam da ću je objaviti, jer ovo mora ostati zabilježeno. Ovu prvu iz koje je nastala ova #angelinajolie ne pokazujem ni da me prisile. Prihvaćam da sam danas ovo ja. Ista kao uvijek. Svima koji me znaju. Prijateljice moje, volim vas", poručila je tada Nataša.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
15:29 12.11.2020.

Yehbala vas politička korektnost i paranoja, imbecili... O čemu vi ovdje drobite, djeca su isto članovi društva kao i mi odrasli, imaju ime, prezime i identitet, krecu se po ulici, javnim mjestima, shopping centrima, kinima, pojavljuju se u medijima... Sta ima netko meni soliti pamet hocu li ja objaviti fotku sa svojim djetetom ili ne..? Imam troje (sada odrasle) djece i nikad u zivotu nisam dozivio objavljivanje njihove fotke bilo gdje kao nesto problematicno... Ako ja zelim objaviti fotku gdje se djeca i ja zabavljamo, putujemo, radimo nesto zanimljivo, tko ste vi da mi to osporavate..? Ponavljam - nosite se i vi i vasa politicka korektnodt u krasne mp3 i dva krasna Kurza.

MI
mismokanibali
12:43 12.11.2020.

Katastrofa ...

ND
Nikola_dm
10:56 12.11.2020.

Nikada čuo za nju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije