Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin u Mostaru

Shrvana Ornela Vištica oglasila se nakon ubojstva: 'Molite se za mir. Tu sam rođena'

Ornela Vištica
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
10.11.2020.
u 11:58

Policija je tijekom večeri uhitila bivšeg pripadnika Specijalne policije Josipa Cvitanovića zvanog Cviki, za kojega se sumnja da je počinio ovo ubojstvo

U središtu Mostara iz vatrenoga oružja sinoć je ubijen bivši zapovjednik Hrvatskoga vijeća obrane u Mostaru Marko Radić Maka. Nakon pucnjave u Mostaru na svom se Instagramu oglasila i glumica Ornela Vištica.

Ornela Vištica
1/15

"Molitve. Mostar. Rođena sam ovdje. Mir, mir, mir", napisala je glumica uz fotografiju nastalu ispred stare kuće u Mostaru.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, policija je tijekom večeri uhitila bivšeg pripadnika Specijalne policije Josipa Cvitanovića zvanog Cviki, za kojega se sumnja da je počinio ovo ubojstvo. Pucnjevi u Radića ispaljeni su nedaleko od zgrade gdje je živio oko 19 sati, a u blizini je i sjedište županijskog hercegovačko-neretvanskog (HNŽ) ministarstva unutarnjih poslova. „Marko Radić je preminuo na licu mjesta“, potvrdili su iz mostarske policije. Na mjesto pucnjave stigla je i hitna pomoć, no liječnici su mogli samo konstatirati smrt.

 

 

Ključne riječi

Komentara 21

HE
Hejterkojimrzisve
12:50 10.11.2020.

Zbog cega ste nju umjesali u tako ozbiljni dogadjaj, i to jos u naslovu? Pravite cirkus i skrecete paznju sa hercegovacke mafije. Nije da je i vas frka?

HŽV
13:03 10.11.2020.

Sve su to glasači HDZa.......i Bandića.....

DU
Deleted user
13:58 10.11.2020.

Shrvana?!? Tko je Ornela Vištica za početak? Da li je pucano na Ornelu? Ako Ornela živi u Zagrebu a shrvana je što se desilo nešto stotinama kilometara dalje u Mostaru zaista mi nije jasno zašto ta patetika još pogotovo kada ne znaš za razloge ubojstva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije