Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala je samo 39 godina

Naša voditeljica prije 10 godina je preživjela moždani udar: 'Način života doveo me gotovo do samouništenja'

Zagreb: Ženska priča
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/10
18.10.2022.
u 11:05

Naime, doživjela je moždani udar, a sada nakon 10 godina, na društvenim je mrežama otkrila kako se osjeća. Ivana Plechinger je otkrila kako je promijenila sve u sebi i oko sebe, te da ju je način na koji je živjela doveo gotovo do samouništenja.

Pjevačici i voditeljici Ivani Plechinger (48) život se potpuno promijenio kada je imala 39. godina. Naime, doživjela je moždani udar, sada nakon 10 godina, na društvenim je mrežama otkrila kako se osjeća. Ivana je otkrila kako je promijenila sve u sebi i oko sebe, te da ju je način na koji je živjela doveo gotovo do samouništenja. 

"Prije točno 10 godina preživjela sam moždani udar. Danas slavim život, sretna što sam ostala na ovome svijetu svojoj djeci i mužu, zahvalna što me udar udario dovoljno jako da u sebi i oko sebe promijenim sve, da primim poruku da me način na koji sam živjela i razmišljala, doveo gotovo do samouništenja, da shvatim da je JEDINO važno da sam sretna, zahvalna i da ta moja sreća i zahvalnost u moj život privlače još toliko novih prilika za sreću i zahvalnost. Ne morate i vi doživjeti ovo što sam doživjela ja kako biste živjeli mudrije i sretnije. Odlučite već danas da je samo dobro - dobro za vas" napisala je Plechinger na Instagramu. 

 

Inače, Plechinger često otvoreno govori o zdravstvenim problemima koji su je zadesili.   Nedavno se prisjetila i kako je, kada je imala moždani, znala da je u svojoj kući, ali nije znala gdje je, nije znala da joj suprug spava tri metra od nje te joj je vidno polje bilo smanjeno. Razmišljala je i o tome kako da ode do stuba i odatle doziva supruga jer je tamo bolja akustika, a pritom nije bila svjesna kako suprug leži samo dva metra dalje od nje.

– Ništa me nije boljelo samo mi je bilo jasno da se nešto gadno dogodilo – izjavila je Ivana jednom prilikom . – Tek kad su mi rekli dijagnozu, kad mi je postalo jasno što se dogodilo, pomislila sam: ''Bože dragi, mogla sam umrijeti'' – rekla je Ivana. Ispričala je i kako je izgledalo naručivanje za magnetnu rezonanciju.

– Hitno su me naručili na magnet za mjesec dana. Ivana kaže kako misli da je njezina bolest bila najveći udarac za njezina oca. – Mislim da je to mojem tati bio najveći udarac. Mislim da ga je to dokrajčilo jer je nekoliko godina nakon toga umro od srčanog udara - kazala je pjevačica kojoj su suprug Bruno i sinovi trenutno najveća podrška u životu. 

VIDEO Kralj Charles III. prekida tradiciju dugu 185 godina i želi napraviti nešto potpuno drugačije



Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Asterix
Asterix
11:30 18.10.2022.

O kakvom se to načinu života radilo? Zasigurno ne o prevelikom radu... glazbenici i težak rad ne idu skupa u istu rečenicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije