Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njezini najteži dani

Shrvana Tihana Harapin Zalepugin: Prije tri dana nismo ni slutili što nas čeka

Stari Grad: TV voditelj Saša Zalepugin sa suprugom Tihanom
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
17.10.2022.
u 14:15

Njezin suprug Saša Zalepugin u nedjelju ujutro je doživio moždani udar i sada je na liječenju u zagrebačkom KBC-u Rebro.

Legendarni televizijski voditelj Saša Zalepugin (91) doživio je u nedjelju ujutro moždani udar i sada se nalazi u jedinici intenzivne njege u zagrebačkom KBC-u Rebro gdje su ga liječnici stavili u induciranu komu. Njegova supruga Tihana Harapin Zalepugin je neutješna je i nada se pozitivnim vijestima iz bolnice.  

- Prije tri dana nismo ni slutili što nas čeka - napisala je Tihana na Instagramu gdje je objavila zajedničku fotografiju sa suprugom. U komentarima su joj se brojni prijatelji javili s riječima podrške i poručili su kako su u mislima s njom. Tihana je na Facebook napisala i zahvalu svima koji su uz nju u ovom trenutku. - Hvala svima za sve što nam dajete u ovom trenutku - napisala je. Tihana je sa suprugom ovo ljeto tradicionalno provela na Hvaru, a prije tjedan dana zajedno su gostovali u HRT-ovoj emisiji "Zlatna liga" u kojoj se Saša prisjetio legendarnog Nedjeljnog popodneva, a s voditeljima Nadom Šurjak i Dragom Celizićem sa suprugom Tihanom je pričao i o ljubavi, održavanju vitalnosti... Na pitanje o vitalnosti odgovorio je i prije nekoliko tjedana kada je dao intervju za Večernji list.

- Možda je to malo i genetska predispozicija, ali ja vam imam sposobnost razlučiti što je za mene dobro. Ne unosim u organizam ništa što bi mi štetilo. Prije svega, svako je voće dobro došlo organizmu. Nije tajna da svako jutro izmiksam voće koje je u tom dijelu godine na raspolaganju, natašte pojedem tu vitaminsku kašu. Ne sjećam se kad sam bio prehlađen ni imao neke upaljene angine i tome slične boleštine. - rekao nam je tada Zalepugin. 

Komentara 4

HU
Humbleandhonest
15:06 18.10.2022.

Realno, lijepe godine je doživio i realno se tu teško može očekivati oporavak. Svak svojeg voli i teško mu je, ali što očekivati kad netko ima 91 godinu? Možes biti zahvalan na svakom danu. A to neko forsiranje vitalnosti, spominjanjee vožnje s Hvara do Zagreba s 91 godinom... e to bi zakonom zabranio. Znam nekoliko devedesetogodišnjaka, manje ili više vitalnih, ali realno za promet nije nijedan... nek ljudi u miru požive ako im je dano, bez forsiranja. Nitko od nas nije tu da ostane zauvijek.... jedino stvarno nisam siguran za Manolića.

DU
Deleted user
15:05 17.10.2022.

Svaka smrt je bolna,treba tražiti utjehu u lijepim stvarima,npr 91 godina života ,ipak su to lijepe godine,nije Saša bio ni bolestan da se dugo mućio,uostalom još je živ i treba vjerovati u oporavak....

DU
Deleted user
15:17 17.10.2022.

Čuvarovca...eti da je netko tvoj na njegovu mjestu,sigurno bi ti rekao liječnicima da ga puste da umre....ccccc,zloba na kvadrat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije