Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAČA OD BOLESTI

Kraljica se vratila nakon oporavka od koronavirusa, prvo je posjetila obitelj

Kraljica Elizabeta II.
Foto: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL
1/10
02.03.2022.
u 11:56

Prošli tjedan bila je prisiljena otkazati brojne  angažmane dok je bila u izolaciji. No, izvori su rekli da nema razloga za uzbunu, objašnjavajući da je njezina nevoljkost da se pojavi pred kamerama bila zbog toga što je zvučala prilično promuklo zbog virusa

Britanska kraljica Elizabeta II (95) oporavila se od koronavirusa a prvo što je napravila je da je posjetila obitelj koje se zaželjela. Provela je poslijepodne na njezinom imanju u Windsoru s princezom Beatrice (33) i njezinom petomjesečnom kćeri Siennom. Ubrzo su im se pridružili i princ William (39) i Kate Middleton (40) uz njihovu djecu, prinčeve Georgea (8) i Louisa (3) te princezu Charlotte (6), piše Daily Mail.

Buckinghamska palača Navodi kako se kraljica 'dobro oporavlja' od koronavirusa nakon izbijanja slučajeva u Windsoru.

Prošli tjedan bila je prisiljena otkazati brojne  angažmane dok je bila u izolaciji. No, izvori su rekli da nema razloga za uzbunu, objašnjavajući da je njezina nevoljkost da se pojavi pred kamerama bila zbog toga što je zvučala prilično promuklo zbog virusa.

- Nastavit će primati medicinsku skrb i slijediti potrebna pravila - pisalo je u izvješću.

Britanska javnost zabrinuta je za njezino zdravlje nakon što je pozitivan test dobio njezin sin, princ Charles (73), ali i nakon zdravstvenih problema koje je imala krajem prošle godine kada joj je njezin liječnički tim zabranio putovanja te su joj preporučili da se strogo odmara. Kraljica je tada hospitalizirana zbog preventivnih pretraga, no ubrzo se vratila dužnostima.

VIDEO: Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije