Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna priča

Sonja Kovač s profesionalnim pokerašem je u vezi 12 godina, a zaručili su se na Maldivima

Foto: Instagram
1/22
21.05.2024.
u 15:55

Sonja je na društvenim mrežama otkrila da je dočekala djevojčicu koju je očekivala sa zaručnikom Goranom Mandićem, a ovo je njihova ljubavna priča.

Vijest o prinovi influencerice Sonje Kovač obišla je dana medije. Naime, Sonja je na društvenim mrežama otkrila da je dočekala djevojčicu koju je očekivala sa zaručnikom Goranom Mandićem. "Samo si ti još nedostajala. 10. svibnja 2024. najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo", napisala je Kovač uz kćerinu fotografiju na Instagramu.

Sonja i Goran dugi su niz godina zajedno, a jedno vrijeme Sonja nije puno govorila o svom dragom. Tek u posljednje tri godine njezini su pratitelji na društvenim mrežama mogli malo bolje upoznati profesionalnog pokeraša s kojim dijeli život.  U ožujku je par proslavio 12. godišnjicu veze te je Sonja tada iz arhive izvukla brojne njihove fotografije tijekom godina. "Bili smo na kraju svijeta, posjetili najljepša mjesta, vidjeli kultura, upoznali divne ljude a sada nas nakon 12  godina čeka najdivnije putovanje u životu!", napisala je Sonja pored romantičnih prizora. 

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

1/113

Najčešće smo ga mogli vidjeti na fotografijama s putovanja, a na jednom od njih se par i zaručio. Naime, za desetu godišnjicu su otputovali na Maldive te se tamo zaručili. To je učinio na romantičnoj plaži tijekom zalaska sunca te je potpuno iznenadio. Influencerica nam je o tome pričala u intervjuu nakon povratka s putovanja te kazala da nije očekivala ovo sudbonosno pitanje te da nikad u životu nije maštala o vjenčanju.

- Uvijek mi je bila dovoljna samo ljubav, što jednostavnije, bez papira, bez organizacija i komplikacija! Uvijek sam se vodila time! Ali sada moram priznati da je predivno nositi prsten koji je simbol naše dugogodišnje ljubavi i što ćemo je moći proslaviti sa svojim najdražima! Trebat će mi vremena dokučiti kakva to mladenka želim biti! Kažu da se u životu sve dešava u pravo vrijeme - rekla je tada te istaknula da su joj zaruke bile šlag na torti na putovanju. 

Podsjetimo, krajem prošle godine influencerica je podijelila najsretnije vijesti da će ona i zaručnik postati roditelji. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada često objavljivala kako izgleda njezina trudnoća.  Sonja je nedavno odgovarala na pitanja pratitelja, pokazala svoju trudničku odjeću te otkrila kakve je simptome imala u prvom tromjesečju. Nabrojala je tako influencerica anksioznost i neizvjesnost, jutarnje mučnine, gubitak želje za hranom, intenzivan njuh, umor i začepljenost nosa. Nedavno je objavila i kako su spremni za dolazak njihove djevojčice. Pokazala je dječja kolica koja se bojom slažu uz modni izbor influencerice, a po sebi imaju mnoštvo cvjetova.

- Malena buduća šminkerica jednostavno mora ima naj fashion kolica u gradu - stoji u opisu objave, a manekenka je u nastavku naglasila funkcionalnost prvog poklona svojoj kćerkici.
 - Ali ova kolica su puno vise od samo fashion kolica zbog svojih funkcionalnosti poput: sustava za ljuljanje, sklapanje i rasklapanje jednom rukom, smart hill support tehnologija, okretni prednji kotači koji se zaključavaju i još puno, puno toga ali to ću vam sve pokazati naravno kada dođe princeza i kada ih zaista počnemo koristiti, napisala je Sonja. 

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac

Komentara 3

CH
che99
08:40 22.05.2024.

sretno sa profesionalnim pokerašem...sve je na kocki!!!

Avatar Make my day
Make my day
20:59 21.05.2024.

Odlučila je da će se kockati sa njim.

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
17:12 21.05.2024.

Ona živi od naslikavanja a on od kocke... I odlučili zasnovati obitelj. Sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije