Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAJLJEPŠA MAMA'

Trudna Rihanna na reviju u Parizu stigla u donjem rublju, fanovi je ne prestaju komentirati

02.03.2022.
u 08:29

- Trenutno radim na promociji ideje da trudnice i dalje izgledaju privlačno, iako vas okolina tjera da radite suprotno, da nešto krijete. Tjera vas da krijete svoju seksepilnost i da je vratite nakon trudnoće, a ja ne vjerujem u te stvari - rekla je Rihanna

Pjevačica Rihanna (33)  jučer je stigla na reviji Diora na pariškom Fashion Weeku, a okupljenima je još jednom ponosno pokazala trudnički trbuh. Glaubenica je došla u crnom donjem rublju preko kojeg je nosila potpunu prozirnu mrežastu haljinu. Obula je visoke crne lakirane čizme te je ogrnula crni kaput. 

- Trenutno radim na promociji ideje da trudnice i dalje izgledaju privlačno, iako vas okolina tjera da radite suprotno, da nešto krijete. Tjera vas da krijete svoju seksepilnost i da je vratite nakon trudnoće, a ja ne vjerujem u te stvari. Tako da pokušavam nositi stvari koje možda nisam ni imala samopouzdanja isprobati prije nego što sam bila trudna - rekla je nedavno Rihanna. 
Naravno, Rihannini fanovi odmah su komentirali njen izgled, i svi su se složili kako je prekrasna trudnica. 
"Trudnoća nije ovako dobro izgledalo na meni", "Najljepša mama", "Dua Lipa ima pjesmu o tebi. ti si zaista toplija od pakla", nizali su se komentari. 

 

Podsjetimo, Rihanna i kontroverzni reper A$AP Rocky objavili su da čekaju svoje prvo dijete krajem siječnja ove godine. Glazbenica i reper  čije je pravo ime Rakim Mayers  hodaju dvije godine i odlučili su napraviti sljedeći korak u svojoj vezi. Iako su prijatelji godinama, službeno su počeli izlaziti tek nakon RiRinog prekida s njezinim bivšim dečkom Hassanom Jameelom početkom 2020. Zadržali su tajnim početak svoje romanse usred pandemije koronavirusa 2020. godine.

Nakon Rihanninog rastanka od Hassana, dogodila se pandemija i svijet se zatvorio, a tada su Rihanna i A$AP počeli provoditi više vremena zajedno sami. Krajem 2020. par je javno viđen zajedno na fotografijama paparazza. Nagađanja da su u ozbiljnoj vezi počela su kada ga je Rihanna odvela kući na Barbados na praznike krajem 2020. Tijekom pandemije, dvojac je čak zajedno putovao Amerikom, a zajedno su zablistali i crvenom tepihu Met Gala u rujnu 2021. godine. 

VIDEO: Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije