Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostvarila svoj san

Kći rock legende Brucea Springsteena putuje na Olimpijske igre u Tokio: 'Jedna je od najperspektivnijih u svojoj kategoriji'

Foto: Instagram
1/9
09.07.2021.
u 23:45

Bruce Springsteen i supruga Patti Scialfa (68) vjenčali su se 1991. godine i u braku dobili troje djece, kćer Jessicu Rae te sinove Sama Ryana i Evana Jamesa.

Kći rock legende Brucea Springsteena (71), Jessica Rae Springsteen (29) američka je prvakinja u jahanju, a sada je ostvarila još jedan san. Srednja Springsteenova kći dobila je priliku života i sprema se na putovanje u Tokio na ljetne Olimpijske igre 2020 koje su prvotno odgođene zbog pandemije koronavirusa. Jessica se tako pridružila  nacionalnom američkom timu koji čine još Kent Farrington, Laura Kraut i McLain Ward.

S njom u Tokio ide i 12-godišnji pastuh Don Juan Van de Donkhoeve s kojim je osvojila brojne turnire, a svi se nadaju da će upravo s njim oko vrata ovjesiti medalju s Olimpijskih igara.

Foto: Instagram

Jessica je studirala psihologiju na Sveučilištu Duke, a uvijek je isticala kako ne želi da ju javnost poznaje isključivo kao kći slavnog Brucea Springsteena. 

"Uvijek je govorila da ne želi da ju se zna samo kao kćer Brucea Springsteena. Željela je ostaviti svoj trag i na dobrom je putu. Zahvaljujući svom talentu, jedna je od najperspektivnijih u svojoj kategoriji", rekla je o svojoj nasljednici legendarna američka jahačica i osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1984. Melanie Smith Taylor.

Jessica jaše od svoje četvrte godine života, a u konje se zaljubila na obiteljskoj farmi 'Stone Hill Farm' u New Jerseyju. Dvije godine nakon, sa samo šest godina, dobila je svog prvog ponija s kojim je počela osvajati medalje. 

Bruce Springsteen i supruga Patti Scialfa (68) vjenčali su se 1991. godine i u braku dobili troje djece, kćer Jessicu Rae te sinove Sama Ryana (27) i Evana Jamesa (30) .

VIDEO>> Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije