Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SKRIVAJU SE

Novi par na našoj estradi: Pjevačica ljubi deset godina mlađeg kolegu

Antonija i Mario
Foto: Instagram
1/7
09.07.2021.
u 20:04

- Sve je još friško, ne bih o tome koliko već naša veza traje. Najbitnije je da je nama lijepo, da se slažemo, da mnogo vremena provodimo zajedno te da stvaramo, što nas je, na posljetku, i spojilo, kazao je Mario

Hrvatska glazbena scena odnedavno ima novi ljubavni par. Naime, Antonija Šola (42), pjevačica i autorica brojnih hitova domaće glazbene scene i Marko Regelja (32), pjevač sve popularnijeg benda Ljubavnici svoje dugogodišnje prijateljstvo pretvorili su ljubav.

- Sve je još friško, ne bih o tome koliko već naša veza traje. Najbitnije je da je nama lijepo, da se slažemo, da mnogo vremena provodimo zajedno te da stvaramo, što nas je, na posljetku, i spojilo. Pjesma je naša najveća poveznica. Antonija i ja znamo se dugi niz godina. Prije pet, šest godina počeli smo stvarati prve pjesme, a onda je to sve preraslo u ljubav, priznao je Regelja za RTL.hr.
Marko je dodao i što ga je privuklo na Antoniji.

Foto: Instagram

- Ona je predivna u svakom pogledu, ali ono što je umjetnicima najbitnije i što je na kraju presudilo je zajednički interes - ljubav prema glazbi i pjesmama. Mnogi kažu da privatno i poslovno ne treba spajati. Iako smo već godinama suradnici u studiju, nikada nam to nije stvaralo probleme. Daleko od toga. Kada postoji iskra, to je sve veoma simpatično, zaključio je Mario, koji je otac dvogodišnje Eme, koju je dobio u braku s bivšom suprugom Brankicom. 

Antonija je potvrdila vezu na svom profilu. Danas je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj zagrljena pozira s Marijom. 

- Netko kao ti, napisala je pokraj fotografije i odmah dobila pregršt lajkova i komentara.

- To bejbe, poručio joj je kolega Boris Rogoznica. 

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

ZA
Zanalara
23:17 09.07.2021.

Zašto ne napišete ime "novinara" koji piše ovakve gluposti!

ČS
Čuvaj se senjske ruke
20:42 09.07.2021.

Kakvi su pjevači, takvi su i kao ljubavni par! Da umreš od smijeha od članka.

DA
DarkIndigo
00:52 10.07.2021.

I što sad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije