Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO

Ova skupina ljudi seksa se češće nego ostali. Jeste li među njima?

seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
27.10.2017.
u 22:51

- To je činjenica - kazao je voditelj istraživanja dr. Eisenberg

Nova istraživanja sa Stanford sveučilišta, s odsjeka za medicinu, pokazuju da oni koji konzumiraju marihuanu imaju 20 posto više seksa nego ostali građani.

Još se ne zna koja je poveznica između povremenog pušenja marihuane i broja spolnih odnosa, ali podatci su jasni - 24.5 posto muškaraca i 14.5 posto koji povremeno 'puše travu' imaju jači poriv za vođenjem ljubavi.

U prosjeku, žene koje ne konzumiraju marihuanu imaju seks 6 puta mjesečno, dok konzumenti trave imaju 7.1 na mjesec, piše Metro.

Kod muškaraca je veza između pušenja marihuane i seksa još i jača. U prosjeku, muškarci imaju seks 5.6 puta na mjesec, dok se kod onih koji konzumiraju marihuanu ta brojka penje na 6.9.

- To je činjenica - kazao je voditelj istraživanja dr. Eisenberg.

- I postoji bez obzira na spol, rasu, dob, edukaciju, prihode, religije, zdravstveni status, bez obzira je li osoba oženjena ili slobodna, ima li ili nema djecu - zaključuje.

seks, zaljubljeni par
1/8

 
Ključne riječi

Komentara 8

PR
pritiskovic
11:40 28.10.2017.

Seks je nešto vrlo intimno....zašto da ga dijelim s nekim!?

AN
anteante
11:43 28.10.2017.

Ne trošim marihuanu a imam potrebu za seksom najmanje 1 dnevno.

KR
krkinjos
08:10 28.10.2017.

apsolutna glupost! kom se da ista radit kad si zapali??! samo PTSP-pit,jest,pit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije