Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U DINAMU

Trener Dinama doživio veliku tragediju uoči derbija sezone. Sergeju Jakiroviću je umrla majka

NK Varaždin i GNK Dinamo sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/6
03.05.2024.
u 13:27

Strateg plavih doživio je veliki gubitak uoči vrlo važnog ogleda protiv Rijeke na Rujevici

Dinamov trener Sergej Jakirović četiri dana prije vjerojatno ključne utakmice u borbi za naslov prvaka u HNL-u pretrpio je veliki gubitak i doživio obiteljsku tragediju. Kako pišu 24 sata, njegova majka Jelena (djevojački Talajić) preminula je u srijedu nakon teške bolesti. Obitelj je, prema dostupnim informacijama, odlučila da će sprovod pokojnice biti u utorak u Metkoviću kako bi Jakirovića što manje poremetili u pripremi za možda i ključnu utakmicu prvenstva koja se igra u nedjelju na Rujevici.

GALERIJA Dinamo i Hajduk u borbi za kritiziranog vatrenog

NK Varaždin i GNK Dinamo sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a
1/17

U slučaju pobjede, plavi bi napravili veliki korak u obrani naslova prvaka Hrvatske, a Jakirović će sigurno imati veliki motiv da pobjedu posveti pokojnoj majci. Jakirović je rođen 1976. u Mostaru, odrastao je u Metkoviću, a za njegovu ljubav prema nogometu zaslužan je otac Enver, koji je godinama bio vratar, a kasnije i trener lokalnog niželigaša Neretve. Jakirović je u karijeri nastupao za Rijeku, Zagreb, Kamen Ingrad i ostale, upisao je pet nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

VEZANI ČLANCI:

Jakirović i supruga Marina, po zanimanju medicinska sestra, imaju dvojicu sinova, Leona (16) i Matiju (13). Obojica su nogometaši koji igraju u Dinamovim mlađim kategorijama, Leon je lijevi branič, a Matija vratar. 

Ključne riječi

Komentara 3

GN
gnoj
19:36 03.05.2024.

Moja sućut gospodine Jakiroviću !

PO
Posel
14:48 03.05.2024.

Pa kaj smo do toga došli da nam je nogomet prvi u životu, gdje je ljudskost nestala i da ne postoje prioriteti u životu? Jakiroviću, iskreno saučešće. Ostani doma i odboluj, mi se bumo snašli u Rijeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije