Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada znate

Što žene žele da im muškarac kaže tijekom seksa? Evo ovo...

seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
1/9
25.10.2017.
u 20:03

Istraživanje je obuhvatilo i druga pitanja koja su dala odgovor na to kako izgledaju moderne veze. Čak 79 posto žena laže svom patrneru o broju svojih bivših partnera u odnosu na 50 posto muškaraca.

Zamislite scenu seksa u kojoj se čuju samo zvukovi škripavog kreveta... Ne morate zamišljati jer točno znate kako je to?

Neugodna tišina, rekli bismo, a mnogi bi se i složili s nama. Uključujući i seks stručnjake. Kako bi "razbili" tu tišinu tijekom seksa, istraživači sa Forktipa odlučili su provjeriti što to žene zaista žele čuti tijekom seksa.

U istraživanju je sudjelovalo pet tisuća odraslih osoba, a žene su dale odgovor što žele slušati u krevetu.

Najčešći odgovor je bio: Da me natjera da ga zovem: tatice. Iako najčešći odgovor, ostalim ženama ovo je itekako neprimjereno. Stoga, ako se želite upustiti u ovo, svakako prije razgovarajte sa svojom partnericom i pitajte je kakav je njen stav oko "prljavog" razgovora u krevetu i što bi je uvrijedilo, a što uzbudilo. jer ipak nisu sve žene iste i ne vole iste stvari...

Žene žele čuti i kako je njihova "vagina topla i uska" i kako muškarac "uživa u njoj".

Neke su odgovorile i kako vole da ih muškarac naziva pogrdnim nazivima poput: "ku***, drolje i sl" i pritome u seksu to ne smatraju pogrdom niti uvredom. 

Istraživanje je obuhvatilo i druga pitanja koja su dala odgovor na to kako izgledaju moderne veze. Čak 79 posto žena laže svom patrneru o broju svojih bivših partnera u odnosu na 50 posto muškaraca. 

Muškarci su ti koji će češće varati partnerice, njih 40.4 posto u odnosu na 30.9 posto žena koje će to napraviti. Više od 50 posto "varalica" neće se zaustaviti samo na jednom varanju, pokazuju podaci. Najviše parova koriste seksualne igračke kako bi začinili strasti, analni seks je na drugom mjestu, a zatim slijedi "prljavi razgovori" te neuobičajena lokacija odnosa. 

Komentara 5

DU
Deleted user
00:38 26.10.2017.

Ako vas žena tijekom seksa zove tatice, uputno je bez panike pridić gaće i hlače, promrmljati jesen ti sreću, mamice oprosti nešto sam zaboravio ili slično, pa polaganim ali dugačkim koracima brže-bolje napustiti prostoriju. Potrčati tek kad zatvoriš vrata.

Avatar MatanFrancetić
MatanFrancetić
22:12 25.10.2017.

Vrijeme za doručak.

SO
Somelier
06:58 26.10.2017.

prije nego počinju sa lizanjem brzo napraviti papa test.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije