Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenuo stranicu

Ovaj muškarac traži idealnu ženu na internetu, ali s ovim kriterijima

Alan
idealwoman.info
23.10.2017.
u 09:11

Kao i ostali njegovi vršnjaci, Alan je doživio uspone i padove u svom ljubavnom životu. U svojim ranim tridesetima, nakon negativnih ljubavnih iskustava i kada još uvijek nije znao što želi u životu, počeo je zapisivati što svakako ne želi u životu.

Alan Gallicchio 37- godišnji je muškarac koji je odlučio potražiti ženu putem interneta. 

Ali ono što ga razlikuje od drugih koji traže ljubav na raznim društvenim mrežama i stranicama za upoznavanje, Alan je iskoristio svoje informatičko znanje i kreirao internet stranicu kako bi pronašao - savršenu ženu. 

Kao i ostali njegovi vršnjaci, Alan je doživio uspone i padove u svom ljubavnom životu. U svojim ranim tridesetima, nakon negativnih ljubavnih iskustava i kada još uvijek nije znao što želi u životu, počeo je zapisivati ono što svakako ne želi. 

Temeljem toga, sastavio je listu kriterija kakva njegova idealna žena treba biti. Iako mu je bitna unutarnja ljepota, priznaje kako njegova buduća izabranica mora biti i vrlo privlačna. Osim što mora izgledati odlično, mora brinuti o svom tijelu i iznutra, zdravo se hraniti i bar povremeno vježbati. Mora znati i voziti automobil, bicikl i plivati. 

Alan je na svojoj stranici naveo i kako se njegova idealna žena mora odijevati klasično, ne voli kada žena hoda u cipelama s vrtoglavim potpeticama i ne smije biti zaluđenica u modu i modne trendove niti karijeristica. 

Mora biti spremna s njim provesti par mjeseci na nenaseljenom otoku, mora biti otvorenog uma, tečno pričati engleski, ali i bar još jedan drugi jezik. Ne želi površnu ženu koja razmišlja samo o materijalnim stvarima, modi, nakitu, karijeri...

Nema potrebe da mu se javljaju žene koje nisu "u stanju" voziti bicikl, ne želi ni ženu koja vjeruje u "nekog" boga niti onu koja želi djecu. Njegova izabranica bi trebala biti nezaposlena kako bi mogli kvalitetno provoditi vrijeme zajedno, a ne samo navečer kada se vrati kući s pola.

Za sve one koje se pitaju od čega bi onda živjeli, Alan poručuje kako bi zajedno pokrenuli posao i zajedno radili kako bi mogli puno toga zanimljivog u životu raditi zajedno, a što svakako ne bi mogli ako netko radi u nekoj korporaciji od 09h do 17h. 

Ako se smatrate dobrom kandidatkinjom za postati Alanova idealna žena, samo mu morate poslati mail, obvezno s fotografijom, inače će vaš pokušaj završiti u smeću, pojašnjava Alan. 

 

 

 

Komentara 10

Avatar kaznitelj
kaznitelj
10:07 23.10.2017.

Momak,to će biti duuuga i iscrpljujuća potraga,hehe...ovo su vrlo nezgodna vremena za pronaći normalnu žensku...

PA
Pajkoslava2
00:03 24.10.2017.

svi ovi njegovi zahtjevi... nije ni čudo sto je sam.

AD
adrad
11:09 23.10.2017.

Možda nađe neku u staračkom domu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije