Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ovog Valentinova pokloni još više ljubavi

SuperCard poklon kartica
10.02.2024.
u 08:00

Valentinovo je bez iznimke najromantičniji dan u godini i savršena prilika da izrazimo ljubav prema posebnim osobama u našim životima. Svake godine, zaljubljeni parovi diljem svijeta traže načine kako proslaviti ovaj poseban dan sa svojom srodnom dušom, ali pronalazak savršenog poklona, zna ponekad biti monumentalno težak zadatak.

Jer još jedna bonbonijera, boca vina ili ruža ponekad jednostavno u našoj glavi nije dovoljno snažna poruka kako bismo istinski izrazili što osjećamo. Iz tog razloga, posežemo za nečim posebnim, nečim drugačijim, nečim nadasve jedinstvenim kako bismo na opipljiv način iskomunicirali one dvije najljepše riječi. Srećom, postoji način kako doskočiti ovom izazovu uz SuperCard poklon karticu te izbor fantastičnih SelectBox poklon paketa.

Razmisli o tome što ti je cilj da ove godine ostane istinski zapisano u srcu i u nastavku teksta, otkrij zašto će ovogodišnje Valentinovo biti najbolje do sada!

Još više izbora uz još veću paletu proizvoda i usluga

SuperCard poklon kartica pravo je rješenje za poklanjanje onog idealnog - slobode izbora. Uz ovu karticu koja nudi široku lepezu najromantičnijih rješenja, proizvoda i aktivnosti, dostupnih na mnogobrojnim lokacijama diljem zemlje, ovogodišnje Valentinovo je moguće proslavili tako da bude ispunjeno ljubavlju i pažnjom. Ova kartica je savršen način da iznenadiš svoju srodnu dušu i pružiš joj mogućnost da odabere nešto što će je zaista razveseliti.

A za kombinaciju aktivnosti, još više novih destinacija te uzbudljive nove doživljaje ne treba tražiti dalje od genijalnih SelectBox poklon paketa uz koje baš svi parovi mogu pronaći odličnu lepezu vrhunskih aktivnosti za idealan Dan zaljubljenih. Uz ove pakete nudimo širok spektar genijalnih sadržaja koji jamče kako će na svoje doći svi – od ljubitelja gurmanskih delicija i luksuznog tetošenja, preko ovisnika o adrenalinu pa sve do velikih putnika koji vole doživjeti i osjetiti nove destinacija i nove doživljaje.

No što zaista dobivaš uz ove izvrsne kartice i poklon pakete te koje su njihove prednosti?

Pametan izbor za Valentinovo bez stresa

Fleksibilnost naša poklon kartica postaje ključ za otključavanje vrata nezaboravnih trenutaka i donosi nevjerojatne pogodnosti. Kupuješ partneru odnosno partnerici poklon za Valentinovo, ali trenutno je ludnica na poslu? Nema problema, jer osoba kojoj poklanjaš može u bilo kojem trenutku odabrati iskoristiti ovu poklon karticu, bez bespotrebnog pritiska i nervoze oko datuma.

Sloboda izbora – „sve od igle do lokomotive“ je dugo godina bila poštapalica, ali uz naše poklon pakete, lepeza proizvoda i usluga koji su na raspolaganju, istinski je raznolika. Wellness vikend u termama u Sloveniji? Zašto ne. Šetnja uz obalu Jadrana gdje je zima uvijek manje tmurna? Svakako. Večera u poznatom zagrebačkom restoranu? Definitivno. Jer uz naše pakete, izbor je šarolik i zanimljiv.

Ušteda vremena – ovi pokloni predstavljaju predah od žurbe i trčanja ne samo za osobu kojoj poklanjaš ovaj dar, već i za tebe. Naime, uz SuperCard poklon karticu nema više beskrajnog obilaženja trgovina s nadom u pronalazak savršenog poklona, već u par klikova stvar može biti rješena. Rješi se stresa, ne budi u žurbi i neka kupovina poklona za ovogodišnje Valentinovo bude sasvim bezbrižna.

Jednostavnost korištenja – aktivacija SelectBox poklon paketa nikad nije bila lakša te je uz nekoliko jednostavnih klikova moguće kombinirati romantiku s opuštanjem. Uostalom, tko ne bi želio provesti Valentinovo negdje uz prekrasno planinsko jezero okruženo Julijanskim Alpama ili u nekom od brojnih nacionalnih parkova koji pružaju savršenu kulisu za romantično opuštanje?

Praktičnost – ako želiš pokloniti nešto posebno i praktično, poklon kartica definitivno je prava stvar jer ostavlja mogućnost za proizvode koji su istovremeno elegantni i korisni. Pa zašto ne izabrati lijep remen, elegantan novčanik, torbu ili etui koji će se sigurno svidjeti srodnoj duši te je istovremeno odličan način da pokažeš koliko ti je stalo. I naravno, da pritom pokloniš nešto korisno za svaki dan.

Ujedno, uz poklon kartice nesebične ljude navodimo da konačno stave fokus na sebe te da se napokon počaste nečim što su dugo odgađali ili željeli, ali si nisu priuštili. Romantičan bijeg iz grada u čarobnu Istru, vikend odmor s pogledom na zagorski dvorac, ekskluzivna večera u ljubljanskom restoranu koju nudi fuziju kulinarskih stilova ili zimska snježna idila u Alpama, sigurno su nešto što će se svima svidjeti!

Osim toga, na ovaj način možeš podržati interese ili hobije o kojima partner odnosno partnerica ne priča te su zato poklon paketi i poklon kartice savršene za tvoju srodnu dušu s vrlo specifičnim interesima. Jer koliko god bili dugo s nekim, osoba će nas uvijek iznenaditi nekim idejama ili interesima o kojima znamo malo ili ništa. Tko zna, možda će baš umješnost u jahanju konja, karting vožnja u stilu Schumachera ili precizna ruka u paintball dvoboju biti nešto s čime će te on ili ona iznenaditi.

Sve na jednom mjestu za vrhunsku romantiku

Kupovina darova za Valentinovo, svake godine tisućama ljudi predstavlja izazov te pred nas stavlja male i velike dileme. Ipak, ovog će puta biti drugačije jer si na odličnom putu da srodnoj duši priuštiš Valentinovo iz snova kakvo se ne pamti. Pokloni prekrasne trenutke u oazi gurmanskih doživljaja, iznenadi nekim od vrhunskih wellness tretmana, pokloni dozu adrenalina ili počasti kratkim luksuznim odmorom prepunim romantike.

Stvori sa svojom srodnom dušom nezaboravne uspomene koje nude SelectBox poklon paketi ili daruj bezgraničnu zabavu koju jamči SuperCard poklon kartica. Iskusi široku lepezu najromantičnijih rješenja, proizvoda i aktivnosti, dostupnih na mnogobrojnim lokacijama diljem zemlje, kako bi ovogodišnje Valentinovo proslavili ispunjeno ljubavlju i pažnjom.

Pokloni nešto jedinstveno, nešto drugačije, nešto posebno – pokloni još više ljubavi i doživljaj iz snova!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije