Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne vjeruje joj

Otišao s djevojkom na ultrazvuk pa doživio šok: 'Datum začeća djeteta nije se podudarao s našim odnosom...'

shutterstock
25.01.2024.
u 17:30

Privremeno su se razišli na tjedan dana i za to vrijeme oboje imali druge partnere.

- Djevojka i ja smo pokušavali dobiti dijete, a prvi odlazak na pregled trebao je biti sjajan trenutak. No, kada sam vidio datum začeća na ekranu, bio sam shrvan - napisao je jedan muškarac za The Sun.

7 mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a niti jedno nisu usne!

1/2

Privremeno su se, kaže, razišli na tjedan dana i za to su vrijeme oboje imali druge partnere, no vratili su se jedan drugome i oprostili si varanje, ali je njega datum začeća natjerao da sve ponovno preispita: naime ona je imala je aferu samo nekoliko dana od njihovog zadnjeg seksa, a ultrazvuk je pokazao da je otac zapravo njezin ljubavnik.

- Ultrazvuk daje indikaciju začeća, a time i vjerojatni datum rođenja izrađen od datuma posljednje menstruacije žene. No, jedini način na koji ćete sa sigurnošću znati tko je otac jest provesti DNK test nakon što se dijete rodi.  Što se tiče vaše veze, ako ste bili sretni prije i nakon ovog privremenog razdvajanja, vjerojatno možete učiniti da vaša veza funkcionira. Ali morate naučiti bolje komunicirati zajedno - odgovorila mu je Deidre.

Nakon 50 kilometara vožnje, shvatio je da je zaboravio trudnu ženu na odmorištu!

 

Ključne riječi

Komentara 17

CS
Cijepio_sam_ se
23:00 14.02.2021.

Varaju i seksaju se, skim se stignu, nije čudo neznaš tko je otac tvojeg djeteta. Danas živi pri ovom dečku, za mjesec drugom, drugu trečem, a kod se ožene dođe ljubomora i rastava

DU
Deleted user
21:05 14.02.2021.

Netko drugi je buši.

Avatar 123456
123456
21:29 14.02.2021.

Dečko briši od "dame" što dalje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije