Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE PRIJE KAZNE

Dolazi li kraj represiji na cestama? I u ovim gradovima bit će otkrivene lokacije kamera za kontrolu brzine

03.05.2024.
u 06:30

Od 40 kućišta za kamere na zagrebačkom području 19 ih je novih, a iako moderne kamere mogu ''vidjeti'' i nevezani pojas, uporabu mobitela i nepropisno pretjecanje, vozači su najčešće prebrzi. U tom je nedjelu lani u Zagrebu snimljen 11.271 vozač

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
07:54 03.05.2024.

U Hrvatskoj se generalno vozi prebrzo. Cim vozis prema propisima odmah ti se netko zalijepi odostraga kojem taj tempo ne odgovara I nervozno trazi priliku za pretjecanje.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:05 03.05.2024.

Kod nas se vozi predivlje sa premalo držanja do pravila u saobraćaju. Imam dojam da mnogi kod nas voze po svojoj volji i da su zaboravili sve što su naučili u vozačkoj školi. Zbog toga sam za mnogo više kontrole, kanera i mnogo više dodatne edukacije.

OL
olujasviholuja2
09:07 03.05.2024.

Ako je ograničenje 50 ja se vozim 60 i neću platiti kaznu, a ovi koji luduju po cestama i treba platit i oni koji se voze po trvajskim prugama pa se ubacuju prije semofora na voznu traku i rade saa tim kolone i čepove i takvi trebaju platiti kaznu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije