Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za sve je kriv TV

Vodili su ljubav, a onda se dogodila neviđena nezgoda: Bilo je krvi posvuda!

Emma Pearce
Foto: Facebook
26.10.2017.
u 13:13

Par je jedne večeri gledao britanski ''X Factor'' kada je Allan poželio voditi ljubav. Ubrzo nakon toga požalio je što je ometao svoju djevojku dok gleda omiljeni show

Emma Pearce (34) i Allan Blake (28), zaljubljeni par iz engleskog St. Austella, doživio je nezgodu dok su izmjenjivali nježnosti. Toga će se zauvijek sjećati 28-godišnji Allan.

Par je, naime, jedne večeri u dnevnoj sobi gledao britanski ''X Factor'' kada je Allan poželio voditi ljubav sa svojom djevojkom. No, Emmi je puno zanimljiviji bio popularni show pa se tijekom seksa namještala kako bi vidjela što se događa na televiziji.

– Stalno mi je smetala njegova glava i nisam mogla vidjeti što se događa pa sam se naglo trznula. U idućem trenutku sve je bilo puno krvi, a Allan je vrištao – ispričala je Emma čiju je priču prenijela većina britanskih medija.

Od tog trzanja, koža na penisu njezina partnera jednostavno je  puknula.

Emma je Allana odmah odvukla u kupaonicu odakle je nazvala hitnu službu. Oni su mu savjetovali da uzme lijekove protiv bolova i zamota penis kako bi mu oteklina splasnula.

Dva dana kasnije posjetio je liječnika koji mu je objasnio kako mu je pukao frenulum, uzdužni kožni nabor na penisu, ali da će mu to prirodno zacijeliti.

– Liječnik nam je zabranio seks dok to ne zacijeli, a bilo je potrebno mjesec dana – rekla je Emma i dodala kako se Allan šalio da ne želi da mu se ona više ikada približi.

Unatoč nezgodi, par je i dalje ostao zajedno, te su prošle godine dobili sina kojeg su nazvali Archie.

– I dalje redovito pratim ''X Factor'', ali Allan sada zna da me ne smije ometati – šali se Emma.

Komentara 10

DU
Deleted user
13:48 26.10.2017.

Jesenti milu bigulicu, to je vijest da se ili smrzneš na plus 30 od šoka i nevjerice ili da se jednostavno ubiješ od očaja zbog neposnošljive profesionalnosti današnjeg novinarstva.

Avatar milidobrović
milidobrović
14:25 26.10.2017.

a gdje je video, kakav je to trzaj bio ? dajte više detalja

Avatar Zgubider.
Zgubider.
17:12 26.10.2017.

Od kad čitsm Večernji list, IQ mi je pao barem za pola ☹️!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije