Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija uskok-a

Tomašević o uhićenjima: 'Vjerujem da će ih biti još. Nad Zagreb se nadvio oblak korupcije'

Tomislav Tomašević obratio se medijima s temom današnjih uhićenja
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
01.07.2021.
u 12:30

Gradska uprava je na neki način postala simbol korupcije, moj zadatak je da to promijenim, naglasio je

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević obratio se medijima oko novih uhićenja u Gradskoj upravi. 

"Prema mojim informacijama, jedan zaposlenik gradske uprave je uhićen i to Darko Barun, a druga osoba koja se spominje više nije zaposlenik gradske uprave. Trenutno se radi pretres njegovog ureda. Nastavljaju se uhićenja, vjerujem da će ih biti još. Vidite da je nekoliko krakova istrage i to je nešto što je trajalo godinama. Nad Zagreb se nadvio oblak korupcije a moj je cilj da se razvedri", kazao je Tomašević. "Djela su vezana za zlouporabu ovlasti  te primanje mita", kazao je. 

Tomašević je rekao da ima snage izdržati mandat. "Ovo je vjerujem početak, presumpcija nevinosti vrijedi za sve. Gradska uprava je na neki način postala simbol korupcije, moj zadatak je da to promijenim", naglasio je.

"Trebamo čekati dokumentaciju USKOK-a za zaposlenike koji su uhićeni kako bi mogli djelovati", dodao je. Tomašević je naglasio da je nulta stopa tolerancije na bilo kakvu korupciju.

Komentara 9

5S
505.scrtom
12:44 01.07.2021.

nisam ljevičar niti za zelene ali to što kaže taj tomašević stoji. nama svima mora bit jasno ako želimo da hrvatska bolje napreduje, treba se primiti posla oko korupcije koja svaku državu guši u razvoju i tome treba doći polako kraj.

Avatar ajeto
ajeto
12:38 01.07.2021.

Kum je mrtav.Počela je bitka između klanova za naslijede.

TE
Tea1234
14:10 01.07.2021.

Samo naprijed, neka se sve moguće raščisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije