Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMIJEH SE VRAĆA U TRAVNO

Studio smijeha i stand up komičarke dolaze u Kulturno-umjetnički centar Travno

Stand up komičarke - "SprŽene"
21.05.2024.
u 12:44

Četiri komičarke iz četiri različite države regije, u jednoj će večeri do suza nasmijavati publiku pretvarajući situacije iz svakodnevice u originalne šale obilježene crnim humorom.

Vodeći brand stand up komedije u regiji, Studio smijeha, okuplja komičarke Marinu Orsag iz Hrvatske, Martinu Ipšu iz Slovenije, Mirandu Lončar iz Bosne i Hercegovine te Jelenu Mandarić iz Srbije u Kulturno-umjetničkom centru Travno.


Ove će komičarke, sutra u 20 sati, svojim stand up nastupom pod nazivom „sprŽene“ pretvoriti kulturno-umjetnički centar u centar smijeha i "spržiti" tugu. Njihove šale obilježene crnim humorom jedinstven su pristup u olakšavanju iscrpne svakodnevice koje bi posjetitelje, barem nakratko, mogle odvratiti od briga i obveza. 


Ulaznice su dostupne po cijeni od 10 eura na portalu i prodajnim mjestima ulaznice.hr. Na dan događaja, cijena će iznositi 13 eura.

- S obzirom na prethodne rasprodane nastupe, preporučujemo da osigurate svoje mjesto na vrijeme i ne propustite ovu izvrsnu priliku za smijeh i zabavu. – poručuju iz organizacije. 


Sve dodatne informacije i rezervacije ulaznica mogu se pronaći i obaviti na mrežnoj stranici ulaznice.hr ili na blagajni KUC Travno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije