Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisali pismo namjere

Tomašević ugostio delegaciju s Dalekog istoka, evo o čemu je razgovarao s dogradonačelnicom Šangaja

Foto: Grad Zagreb
1/2
21.05.2024.
u 12:59

Na kraju sastanka, zamjenica Liu pozvala je gradonačelnika Tomaševića u uzvratni posjet Šangaju sljedeće godine, povodom obilježavanja 45 godina od potpisivanja sporazuma o prijateljstvu između Šangaja i Zagreba.

Gradonačelnik Zagreba i zamjenica gradonačelnika Šangaja dogovorili snažniju suradnju u području kulture i turizma, poručuju u današnjem priopćenju iz gradske uprave. Navode kako se u povodu 44. obljetnice prijateljstva dva grada održao sastanak dvoje čelnika, gradonačelnika Tomislava Tomaševića i dogradonačelnice Šangaja Liu Duo. Sastanku je nazočio i zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet sa suradnicima.

"Tom su prigodom pročelnica zagrebačkog Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo Emina Višnić i zamjenik glavnog direktora Gradskog ureda za kulturu i turizam Grada Šangaja Jin Lei potpisali pismo namjere o uspostavljanju suradnje u području kulture i turizma." stoji u priopćenju.

POVEZANI ČLANCI:

– Grad Šangaj poseban je interes pokazao za suradnju u urbanoj obnovi, kulturi, turizmu, prometu i gospodarstvu – rekao je gradonačelnik Tomašević.

Na kraju sastanka, zamjenica Liu pozvala je gradonačelnika Tomaševića u uzvratni posjet Šangaju sljedeće godine, povodom obilježavanja 45 godina od potpisivanja sporazuma o prijateljstvu između Šangaja i Zagreba.

Komentara 1

LO
Lokislav
22:38 21.05.2024.

Vidi ti Tomicu, Zagrebčana i Šangajaca 30 milijuna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije