Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMITE ŽIVCE

Od sutra radovi na jednoj od najvažnijih prometnica zapadnog Zagreba: Donosimo detalje

Zagreb: Radovi na vodoopskrbnom priključku na križanju Nove ceste i Ulice Zvonimira Rihtmana
Marko Lukunic/PIXSELL
21.05.2024.
u 12:00

Uređivat će se Bolnička cesta na dijelu od raskrižja s ulicom Majke Terezije do Ulice Trebež, a radovi će trajati do četvrtka, 6. lipnja u 4 ujutro.

Zbog radova na uređenju kolnika Bolnička cesta na dijelu od raskrižja s ulicom Majke Terezije do Ulice Trebež od srijede 22. svibnja od 9,00 sati do četvrtka 06. lipnja do 4,00 sata, bit će zatvorena za sav promet, javili su na Facebook stranici Zapad je naš, koja pokriva područje gradskih četvrti Podsused - Vrapče i Stenjevec

Obilazni pravac je sljedeći: Bolnička (zapad) – Gospodska – Aleja Bologne – Ulica Majke Terezije - Bolnička (istok) i obratno.

"Stanovnike naselja RIS molimo da za ulaz ili izlaz iz naselja koriste obilazni pravac: Bolnička – Gospodska – Ilica. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje", javili su predstavnici gradske četvrti. 

Zagreb: Radovi na vodoopskrbnom priključku na križanju Nove ceste i Ulice Zvonimira Rihtmana
1/5

Zbog nastavka radova na sanaciji i zamjeni dotrajalih dijelova podvožnjaka, podsjetimo, od danas će u zoni željezničko - cestovnog podvožnjaka u Adžijinoj, biti zauzet dio kolnika, odnosno jedna prometna traka. Promet će se odvijati dvosmjerno po preostalom dijelu kolnika, a radovi koje koje izvodi HŽ Infrastruktura, trajat će sve do 5. kolovoza. 

Kako bi se na raskrižju izbjegla dodatna zagušenja, iz Grada vozačima predlažu sljedeće obilazne pravce: Adžijina – Nova cesta – Ulica grada Vukovara – Savska. Jagićeva – Jukićeva – Savska – Trg D. Petrovića – Kranjčevićeva – Adžijina

VEZANI ČLANCI:

Radovi će preusmjeriti i nekoliko ZET-ovih autobusnih linija koje će do 6. lipnja prometovati izmijenjenim trasama

Linija 121:

  • Črnomerec - Ilica - Aleja grada Bolonje - (desno) Gospodska - (lijevo) Bolnička cesta - u nastavku redovnom trasom.
  • u povratku linija 121 prometuje istom izmijenjenom trasom.

Linija 130:

  • Črnomerec - Ilica - Aleja grada Bolonje - (desno) Gospodska - (lijevo) Bolnička cesta - i u nastavku redovnom trasom
  • od Borčeca do Črnomerca, linija 130 prometuje uobičajenom trasom

Linija 137:

  • Črnomerec - Ilica  - Aleja grada Bolonje - (desno) Gospodska - (desno) Bolnička cesta - (lijevo) Ulica Perjavica - i u nastavku redovnom trasom
  • u povratku linija 137 prometuju istom izmijenjenom trasom.

Obostrana autobusna stajališta Dudovec i Bolnica-Vrapče, kao i stajalište Vrapčanska aleja uz nogometno igralište „NK Vrapče“ neće biti u funkciji.

VEZANI ČLANCI: 

Na izmijenjenom dijelu trase, autobusi će koristiti sva usputna stajališta, a za liniju 137 bit će uspostavljena privremena obostrana stajališta u zoni raskrižja Bolnička/Perjavica.

Linija 143:

  • Vrapčanska aleja (terminal) - Vrapčanska aleja - Ulica Majke Terezije - (desno) Aleja grada Bolonje - (desno) Gospodska - i u nastavku redovnom trasom
  • u povratku linija 143 prometuje istom izmijenjenom trasom.

Linija 147:

  • Vrapčanska aleja (terminal) - Vrapčanska aleja - Ulica Majke Terezije - (desno) Aleja grada Bolonje - (desno) Gospodska - (lijevo) Bolnička cesta - i u nastavku redovnom trasom
  • Dolec - redovnom trasom do Bolničke ceste - (desno) Gospodska ulica - (lijevo) Aleja grada Bolonje - (lijevo) Ulica Majke Terezije - (lijevo) Bolnička cesta - Vrapčanska aleja - Vrapčanska aleja (terminal)

Obostrana autobusna stajališta Dudovec i Bolnica-Vrapče neće biti u funkciji. Linije 143 i 147 će koristiti sva usputna stajališta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije